>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Salon matkapuhelinihme hakeutuu konkurssiin – Tuotanto ei palannutkaan Suomeen

1
Manu Pitkänen

Salon matkapuhelinihme hakeutuu konkurssiin – Tuotanto ei palannutkaan Suomeen
Kovilla lupauksilla Suomen mediasta paljon palstatilaa saanut Turing Robotic Industries on jättänyt Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen konkurssihakemuksen. Asiasta uutisoi Salon Seudun Sanomat. Yhtiötä luotsannut amerikankiinalainen Steve Chao lupasi yhtiön palauttaa matkapuhelintuotannon Suomeen valmistamalla huipputurvallista älypuhelinta.

Pian kävi kuitenkin selväksi, että Turing Robotics Industries taitaa lähinnä isojen puheiden taidon, eikä kyennyt lupausten luomiin ennakko-odotuksiin. Turing-puhelinten tuotannon piti alkaa Salossa Nokian vanhoissa koetehtaan tiloissa, mutta näin ei tapahtunut.

Yhtiön irtain omaisuus on ollut takavarikoituna viime vuoden tammikuusta lähtien. Takavarikkoa vaati naantalilainen konsulttiyritys PHE-Consulting Oy ja toimenpiteellä suojeltiin konsulttiyrityksen yli 300 000 euron saatavia. PHE COnsulting oli yksi TRI:n omistajista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.