Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung pysäytti Galaxy S8:n Android-päivitykset

Puhelinvertailu

Samsung pysäytti Galaxy S8:n Android-päivitykset
Samsung on joutunut pysäyttämään huippupuhelin Galaxy S8:lle tarkoitetut Android-päivitykset. Viime viikon lopulla kerroimme, että Samsung aloitti Galaxy S8:n Oreo-päivitykset Euroopassa. Valitettavasti nyt päivityksille on tullut este, kertoo SamMobile.

Jo ainakin Saksassa aloitetut Android 8.0 Oreo -päivitykset on jäädytetty ja Samsung on antanut kommentin päivitysten pysäyttämisestä. Yhtiön mukaan laitteissa on havaittu päivityksen jälkeen ongelmaa, jossa laite odottamattomasti käynnistää itsensä uudelleen.

Niinpä Samsung pysäytti päivitykset väliaikaisesti, kunnes ongelma on löydetty ja korjattu. Tietysti yhtiö etsii vikaa niin nopeasti kuin pystyy ja ryhtyy jälleen toimittamaan päivitystä, kun ongelma on korjattu.

Ongelma on varsin harmittava, sillä viime vuoden huippupuhelimen omistajat ovat pitkään joutuneet odottamaan Androidin viimeisintä merkittävää päivitystä. Android Oreo tuo laitteeseen monia mielenkiintoisia ominaisuuksia, jotka löytyvät jo monista kilpailevista laitteista.Valitettavasti Samsungilta ei osattu kertoa kuinka kauan joudumme päivitystä odottamaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja