Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple lupaa pian korjauksen kaatumisongelmaan

Puhelinvertailu

Apple lupaa pian korjauksen kaatumisongelmaan
Applen mobiilikäyttöjärjestelmästä paljastui jälleen yksi vakavanpuoleinen bugi aiemmin tällä viikolla. Kaikenmuotoisia viestisovelluksia piinaava ongelma koski yhtä erikoista merkkiä, jonka avulla pystyi kaatamaan sovelluksen.

Kyseessä on siis Intialaisen Telugu-kielen merkistöstä löytyvä merkki, jonka saavuttua viestisovellukseen (esim. iMessage, Outlook, WhatsApp tai Gmail) se jäädyttää täysin kyseisen sovelluksen. Ainoastaan ongelmallisen viestin poistaminen tuo takaisin sovelluksen toimivuuden.

Lisäksi esimerkiksi notifikaatiossa merkki kaataa myös itse käyttöjärjestelmän, jolloin laite vaatii uudelleenkäynnistämisen.

Apple on vastannut yleisön huutoon vahvistamalla, että ongelma tullaan korjaamaan seuraavassa päivityksessä. Jo aiemmin beetaohjelmassa olivat kokeilleet toimivuutta iOS:n tulevassa 11.3-versiossa, eikä sitä ollut saatu kaatumaan.Tässä vaiheessa ainoa kysymys on, että kuinka kauan tulevaa päivitystä joudutaan odottamaan. Käyttöjärjestelmän 11.3-versioon työstetään myös paljon muita ominaisuuksia, joten sen valmistumisessa saattaa kestää vielä viikkoja tai jopa kuukausia.

Apple aikookin väliaikaisen päivityksen pian, mutta sille ei ole annettu päivämäärää. Todennäköisesti, ja ainakin toivottavasti, se kuitenkin saapuu aivan lähipäivinä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.