Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivitys toi ongelmia Googlen Pixel 2 -puhelimiin

Puhelinvertailu

Päivitys toi ongelmia Googlen Pixel 2 -puhelimiin
Googlen Pixel 2 -puhelimia on pidetty, erittäin hyvästä syystä, Android-puhelinten aivan parhaimmistona. Täysin ongelmitta nämäkään laitteet eivät tietysti ole, ja hiljattain yksi uusi ongelma on bongattu käyttäjien toimesta.

Ilmeisesti hiljattaisen helmikuun päivityksen jälkeen Pixel 2 -puhelimiin on sujahtanut yksi ongelma lisää. Käyttäjät ovat Redittissä sekä Googlen omilla foorumeilla valitelleet laitteen kuumentumisesta ja samalla laite on menettänyt akkukestoaan. Nämä ongelmat tietysti saapuvat usein käsi kadessä.

Kyseessä ei vaikuta myöskään olevan mikään pienen piirin ongelma, vaan viestejä on tusinoittain, joka kertoo siitä, ettei kyseessä ole vain muutaman rikkinäisen laitteen ongelma tai käyttäjien omaa tekoa oleva sähkösyöppö.

Google ei ole tässä vaiheessa virallisesti kommentoinut ongelmia, mutta foorumilla on suositeltu ottamaan yhteyttä tukeen, koska ongelma vaikuttaa laitteistovialta. On kuitenkin varsin epätodennäköistä, että niin monella yhtäaikaisesti ilmenee laitteisto-ongelma.Jotkin käyttäjät ovat kommentoineet välimuistin tyhjentämisen helpottaneen ongelmaa.

Jäämme odottamaan Googlen mahdollista vastausta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja