Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android P:n esittely pian käsillä? Koodilisäykset paljastavat uutta tietoa

Manu Pitkänen

Android P:n esittely pian käsillä? Koodilisäykset paljastavat uutta tietoa
Google esitteli monena vuotena uuden Android version kesällä Google I/O:ssa, mutta parin viime vuoden aikana hakukonejätti on siirtynyt uuteen rytmiin, jossa se paljastaa tulevan käyttöjärjestelmän salat jo vuoden alussa – lopullista nimeä lukuun ottamatta. Android P:n odotus on nyt siis kuumimmillaan.

Bloomberg uutisoi aiemmin, että Android P:ssä on uudistettu käyttöjärjestelmän käyttöliittymää – ohjelmisto ottaa paremmin huomioon esimerkiksi koko etualan kattavat näytöt sekä kuulokepaikan tai etukameran muodostaman loven edellä mainittuihin näyttöihin. Lisäksi Android P tukee taitettavia näyttöjä.

AOSP:hen tehtyjen koodilisäyksien perusteella uudessa Androidissa on myös tartuttu pitkään kestäneeseen epäkohtaan: Android mahdollistaa sovellusten ottavan taustalla valokuvia/videoita sekä tallentaa mikrofonilla ääntä. Tulevaisuudessa jos epäaktiivinen sovellus yrittää päästä käsiksi kameraan, Android sulkee sovelluksen automaattisesti ja ilmoittaa siitä virhesanomalla. Äänentallennuksen kohdalla Android P antaa äänen tallentua, mutta ilmoittaa tiedoston olevan tyhjä kunnes sovellus aktivoituu.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja