Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sunnuntaina paljastettavaa Galaxy S9:ää esiteltiin Facebook-kuvissa

Puhelinvertailu

Sunnuntaina paljastettavaa Galaxy S9:ää esiteltiin Facebook-kuvissa
Samsungin tuleva lippulaivamalli Galaxy S9 on jo vuotanut niin tekniikan kuin ulkonäönkin osalta. Kuvia on nähty sekä tavallisesta Galaxy S9:stä että suuremmasta Plus-mallista.

Kuvat ovat kuitenkin olleet tähän asti pääasiassa renderöityjä tai muita tuotekuvia, mutta nyt kun enää pari päivää on jäljellä viralliseen paljastukseen, niin kuvia on paljastunut myös itse laitteen käsittelystä.

Vietnamilaisella Facebook-sivulla jaetuissa kuvissa esiintyy normaalikokoinen Galaxy S9, josta paljastuu jälleen mm. parantunut sormenjälkilukijan paikka sekä kovin tutulta vaikuttava muotoilu.

Galaxy S9 vaikuttaa todellakin edeltäjänsä kaltaiselta laitteelta, kuten aiemmissa vuotokuvissa on nähty ja huhuissa on arveltu. Valitettavasti kuvan mustasta laitteesta yksityiskohdat eivät erotu kovin helposti.

Värivaihtoehtoja on tosin muitakin, joista kertoi vuotanut AR-sovellus, jolla pääsi tarkastelemaan virtuaalisesti kaikkia neljää eri värivaihtoehtoa (musta, sininen, viininpunainen, harmaa).Enää neljä päivää ja Samsung paljastaa mitä laitteessa vielä paljastettavaa on.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.