Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus myynyt erikoismallinsa loppuun Yhdysvalloissa, Suomessa vielä runsaasti

Puhelinvertailu

OnePlus myynyt erikoismallinsa loppuun Yhdysvalloissa, Suomessa vielä runsaasti
OnePlus julkisti viime kuussa uuden tulipunaisen Lava Red -version viime vuoden lopulla esitellystä OnePlus 5T -huippumallista. Yhtiön omaa punaista väriä kantava malli onkin ollut suosittu – myös Yhdysvalloissa.

Uusien, pienempien ja erityisesti kiinalaisten älypuhelinvalmistajien läpilyönti Yhdysvalloissa on melko vaikeaa, ellei liki mahdotonta. Nyt temppua yrittää Huawei, jolta vietiin Mate 10 Pro -yhteistyö nenän edestä, kun AT&T luopui yhteistyöstä viime hetkillä.

Toinen kiinalaisvalmistaja OnePlus on kasvattanut suosionsa melkoisen vakuuttavaksi jo Euroopassa, mutta uutiset sen uudesta Lava Red -versiosta kertovat, että myös Yhdysvalloissa menee lujaa. Helmikuun 6. päivä Yhdysvalloissa julkaistu malli on nyt yhtiön mukaan loppuunmyyty.

Toki kyseessä on varmasti melkoisen rajattu erä, eikä OnePlus paljasta tietysti numeroita. Vertailu esimerkiksi operaattorien kautta myytyyn valmistajan ykkösmalliin ei siis ole välttämättä kovin reilu.OnePlus on kuitenkin kasvattanut varsin laajan fanipiirin, jotka vannovat mm. sen loistaviin softaratkaisuiden, kuten huippunopea kasvojentunnistus, sekä pikalatauksen nimeen. Viimeaikaiset erikoisversiot, kuten Lava Red ja White Sandstone, ovat olleet suosittuja.

Suomessa Lava Red -mallia on esimerkiksi Elisalla varastossa vielä "runsaasti".

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja