Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisin Nokia-älypuhelin – Nokia 1 maksaa vain 85 dollaria

Manu Pitkänen

Edullisin Nokia-älypuhelin – Nokia 1 maksaa vain 85 dollaria
HMD Global esitteli hetki sitten päivitetyn version legendaarisesta banaanipuhelimesta. 4G-yhteydellä varustetun peruspuhelimen rinnalle HMD Global aikoo tuoda yhtiön edullisimman älypuhelinmallin, Nokia 1:n. Hintaa Android Oreo Go -pohjaisella puhelimella ei ole kuin 85 dollaria.

Nokia 1 ei pröystäile teknisillä ominaisuuksilla, mutta tavallaisen ihmisen viestinnälliset tarpeet se kykenee joka tapauksessa tyydyttämään. Android Oreon kevennetty Go-versio pitää huolen, että käyttöjärjestelmä toimii mutkattomasti heikompitasoisella raudalla. Puhelin on personoinnin osalta erittäin monipuolinen myyntiin tulevien Xpress-on-vaihtokuorien ansiosta.

Nokia 1 tulee saataville huhtikuusta alkaen. Värivaihtoehtoina ovat punainen ja sininen. Vaihtokuorien värivaihtoehdot ovat vaaleansininen, harmaa, keltainen ja pinkki.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.