Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applelta uusi iOS-versio avoimeen testiin, mukana akkupäivitys ja uudet Animojit

Puhelinvertailu

Applelta uusi iOS-versio avoimeen testiin, mukana akkupäivitys ja uudet Animojit
Apple on tuonut uuden iOS 11.3 -päivityksen beetaversion avoimeen testiin. Aiemmin muun muassa akku-uudistuksia tarjoava päivitys on ollut saatavilla vain kehittäjille beetana.

Uusi iOS 11.3 beta 4 on nyt tarjolla omenayhtiön avoimessa beetatestiohjelmassa, johon pääsee käsiksi kuka vain. Päivityksen tärkeimpiin uudistuksiin lukeutuu erityisesti kohutun akkuominaisuuden parannukset.

Sen myötä käyttäjät voivat valita haluavatko parempaa akkukestoa vai suorituskykyä.

Apple joutui melkoisen ryöpytyksen kohteeksi, kun selvisi, että yhtiön puhelimet hidastivat toimintaa, kun laitteen akku vanhenee. Taustalla oli todennäköisesti hyväntahtoinen ele, jolla pyrittiin varmistamaan akun kunto ja kesto, mutta kun siitä ei kerrottu, niin akkugate oli valmis.

Kuten testit ovat paljastaneet, niin suorituskykyeroa on melkoisesti uudella ja vanhalla akulla. Päivityksen myötä akun tilaa pääsee tarkastelemaan uudesta valikosta, joka kertoo maksimikapasiteetin ja -suorituskyvyn.Käyttöjärjestelmäpäivityksessä tulee toki myös muita uudistuksia, kuten uudet Animojit sekä ARKit-parannukset. Uusiin animoituihin emojeihin lukeutuu leijona, karhu, pääkallo ja lohikäärme. Näiden lisäksi luonnollisesti mukana on myös tukku yleisempiä parannuksia suorituskykyyn sekä läjä bugikorjauksia.

Mikäli beetaohjelma ei kiinnosta, niin avoimen beetaversion saapuminen tarkoittaa hyviä uutisia myös muille, sillä päivityksen valmistuminen ja vakaan version julkaisu on todennäköisesti myös hyvin lähellä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja