Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huawein tämän kevään yllätys paljastui – Tällainen on P20

2
Manu Pitkänen

Huawein tämän kevään yllätys paljastui – Tällainen on P20
Huawei lupaili taannoin esitellä uuden puhelimen tai useamman uuden puhelimen maaliskuun lopulla Pariisissa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Ennakkoon osattiin arvata, että kiinalaisyhtiö aikoo esitellä yleisölle uuden P20-lippulaivapuhelimen.

Vuotojen perusteella näin on tosiaan käymässä ja nyt kaikki myös tietää miltä uutuus näyttää. P20:stä voi löytää muutamia samankaltaisuuksia Applen iPhone X:ään, näyttö esimerkiksi kattaa koko etupuolen – yläreunan etukameralovea lukuun ottamatta – ja takapuolelta löytyy isohko kameramoduuli. Kameran kokoa Huawein P20.ssä kasvatta olennaisesti se, että yhtiö on siirtynyt kaksoiskameroista jo kolmoiskameraan.

Kuten kuvasta näkyy, kolmoiskamerajärjestelmä koostuu kahdesta osasta: yhdestä tavanomaisesta kamerasta sekä yhdestä kaksoiskamerasta. Kolmatta kameraa käytetään ilmeisesti konenäkösovelluksiin / objektintunnistamiseen.

Maaliskuun 27. päivänä julkistetaan ilmeisesti myös P20:n kevyemmin varusteltu Lite-versio sekä kyvykkäämpi Pro-malli. Kuvat kolmesta puhelimesta vuoti Evan Blass.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja