>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Uusi Tinder Feed auttaa

1
Manu Pitkänen

Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Uusi Tinder Feed auttaa
Tinder on ottanut käyttöön iOS-sovelluksessaan viime vuoden lopulla esitellyn Feed-uutisvirran. Kyse on käytännössä Facebookin uutisvirran tai Instagramin kaltaisesta sisältövirrasta, jonne koostetaan kronologiseen järjestykseen Tinder-mätsien tekemiä profiilimuutoksia.

Deittisovellukseen on siis saatu hieman instagramimaista viritystä, mikä saattaa innostaa seuraamaan tarkemmin omia mätsejä juuri Tinderissä, jolloin Instagram-tietojen vaihtamiselle ei olisi niin kiire. Tinder Feedin kautta voi tykätä ja kommentoida omien mätsien tekemiä päivityksiä. Ominaisuus saattaa myös madaltaa kynnystä ottaa kontaktia mätsiin.

Profiilikuvamuutosten lisäksi Tinder Feediin ilmestyy esimerkiksi lempibiisitietoihin tehdyt muutokset. Tinder testasi myös Instagram-päivitysten integrointia sovellukseen, mutta tämä piirre on poistettu laajempaan levitykseen päätyneestä sovellusversiosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.