Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Uusi Tinder Feed auttaa

1
Manu Pitkänen

Miten aloittaa keskustelu Tinderissä? Uusi Tinder Feed auttaa
Tinder on ottanut käyttöön iOS-sovelluksessaan viime vuoden lopulla esitellyn Feed-uutisvirran. Kyse on käytännössä Facebookin uutisvirran tai Instagramin kaltaisesta sisältövirrasta, jonne koostetaan kronologiseen järjestykseen Tinder-mätsien tekemiä profiilimuutoksia.

Deittisovellukseen on siis saatu hieman instagramimaista viritystä, mikä saattaa innostaa seuraamaan tarkemmin omia mätsejä juuri Tinderissä, jolloin Instagram-tietojen vaihtamiselle ei olisi niin kiire. Tinder Feedin kautta voi tykätä ja kommentoida omien mätsien tekemiä päivityksiä. Ominaisuus saattaa myös madaltaa kynnystä ottaa kontaktia mätsiin.

Profiilikuvamuutosten lisäksi Tinder Feediin ilmestyy esimerkiksi lempibiisitietoihin tehdyt muutokset. Tinder testasi myös Instagram-päivitysten integrointia sovellukseen, mutta tämä piirre on poistettu laajempaan levitykseen päätyneestä sovellusversiosta.

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo X80 Pro – hinta laskenut -35%

vivo X80 Pro
1569 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 2400 €

Realme 9 4G – hinta laskenut -31%

Realme 9 4G
283 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 410 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20 – hinta laskenut -26%

Motorola edge 20
249 € Power
338 € Hobby Hall
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 338 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.