Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

PUBG tulee Fortniten tavoin mobiilille, ensimmäinen Android-versio julkaistu

Puhelinvertailu

PUBG tulee Fortniten tavoin mobiilille, ensimmäinen Android-versio julkaistu
Battle royale -peligenre on noussut hiljattain valtaisaan suosioon. Pitkälti suosion taustalla on PlayerUnknown's Battlegrounds, tai tuttavallisemmin PUBG, mutta Epic Gamesin uusi Fortnite-peli kilpailee tiukasti suosituimman battle royale -pelin ykköspaikasta.

Aiemmin pääasiassa PC:llä sekä konsoleilla pelatut pelit ovat tehneet tuloaan myös mobiilille, ja Fortnite onkin beetana jo iPhonella ja myöhemmin tulossa Androidille. Nyt PUGB on saapunut ensimmäisenä Androidille, joskin saatavuus on vielä rajattua.

PUBG:n Android-versio tarjoaa samat ominaisuudet kuin PC:llä, joten mobiilipelaaja ei jää mistään paitsi (lukuunottamatta parempia ohjaimia). Fortniten kanssa strategia on samankaltainen, joskin Fortnite on aloittanut iOS:llä ja PUBG Androidilla.

Kehittäjänä PUBG Mobilella toimii kiinalaisjätti Tencent, joka julkaisi jo loppuvuodesta trailerin. Nyt PC Gamer on saanut käsiinsä Kanadan Play Kaupasta PUBG Mobilen, jota esitellään oheisella videolla.Tässä vaiheessa ei ole valitettavasti tietoa maailmanlaajuisesta julkaisupäivästä, mutta oletettavasti se on melko lähellä, jos Kanadassa peli on jo saatavilla.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja