Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play tuo suoratoistopelit Androidille

Manu Pitkänen

Google Play tuo suoratoistopelit Androidille
Suoratoistettavista sovelluksista on ollut puhetta jo useita vuosia, mutta nyt ne näyttäisivät olevan tulossa ryminällä Androidille. Google on nimittäin esitellyt uuden Play Instant -ominaisuuden, jonka avulla peliä tai sovellusta voi kokeilla ennen kuin sen lataa ja asentaa puhelimeen tai tablettiin.

Käytännössä ominaisuus näkyy käyttäjälle sovelluksen Google Play -esittelysivulle ilmestyvänä "Try Now"- eli "Kokeile nyt" -painikkeena, joka on sijoitettu latauspainikkeen viereen. Kokeile nyt -painikkeen painamisen jälkeen Google Play tekee muutamia valmistelevia toimintoja, minkä jälkeen sovellusta aletaan suoratoistaa Googlen palvelimilta puhelimeesi.

Play Instant -ominaisuus toimii Android-laitteilla, jonka käyttöjärjestelmäversio on Lollipop tai sitä uudempi. Google esittelemä ominaisuus on jatkoa aiemmin esitellylle Instant Appsille, joka oli kuitenkin yhteensopiva ainoastaan sovellusten kanssa – Play Instant toimii myös pelien kanssa. Peliyhteensopivuus vaati edistyneempää OpenGL-tukea.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja