>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen seuraava iOS-päivitys jo ensimmäisenä avoimena beetana

Puhelinvertailu

Applen seuraava iOS-päivitys jo ensimmäisenä avoimena beetana
Apple julkaisin hiljattain uuden iOS 11.3 -käyttöjärjestelmäversion iPhonelle ja iPadille. Pitkään beetavaiheessa oleva päivitys on ollut nyt vasta muutaman päivän virallisesti saatavilla vakaana versiona ja jo nyt seuraavaa versiota jaetaan avoimena beetana.

Mobiilikäyttöjärjestelmän seuraava versio 11.4 on saatavilla, jos olet liittynyt Applen avoimeen beetaohjelmaan. Päivitystä pääsee siis kokeilemaan jo nyt, mikäli epävakaus ei haittaa.

Juuri julkaistu iOS 11.3 on selkeästi tulevaa 11.4-versiota isompi uudistus, ja tarjoaa mm. akkuun tehtyjä ominaisuusmuutoksia sekä uusia animoji-hahmoja. Jotain kuitenkin on jäänyt myös seuraavaan versioon julkaistavaksi.

Alkuun 11.3-versioon suunniteltu AirPlay 2 -tuki viivästyi ja on tulossa vasta tulevassa 11.4-päivityksessä, kertoo BGR. Tämän myötä Apple-laitteilla pystyy toistamaan mm. musiikkia useampaan AirPlay-kaiuttimeen eri huoneissa.11.4-päivityksen muista suuremmista uudistuksista ei ole tässä vaiheessa juuri tietoa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.