Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko tässä tämän vuoden mobiilipelihitti? Tehnyt rahaa jo 15 miljoonaa dollaria

1
Manu Pitkänen

Onko tässä tämän vuoden mobiilipelihitti? Tehnyt rahaa jo 15 miljoonaa dollaria
Kuluvan vuoden suurimpien mobiilipelihittien joukkoon on kivunnut Epic Gamesin vasta vähän aika sitten iOS:lle julkaisema Fortnite: Battle Royale. Peli julkaistiin viime vuoden syyskuussa PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, mutta huhtikuun 2. päivästä lähtien sitä on voinut pelata myös iPhonelle tai iPadillä.

Fortnite: Battle Royale muistuttaa pelinä paljon viime vuonna PC:llä huippusuosioon noussutta PlayerUnknown's Battlegroundsia eli siinä on tavoitteena ammuskella pelialueen muita pelaajia ja säilyä itse hengissä mahdollisimman pitkään. Samaan aikaan pelialueella voi olla maksimissaan sata pelaaja, jotka yrittävät rikkoa toisten luomia suojauksia sekä päihittää heidät.

Vaikka pelin iOS-versio on vasta reilun viikon ikäinen, on se ehtinyt takoa analyysitalo Sensor Towerin arvioiden mukaan 15 miljoonaa dollaria. Pelin julkaisupäivänä liikevaihtoa kertyi kehittäjille 1,8 miljoonaa dollaria. Osa tuotoista kertyi jo ennen toukokuuta, sillä peli tuotiin markkinoille invite only -muodossa maaliskuun 15. päivänä. Pelin voi ladata puhelimeen ilmaiseksi, mutta pelaaja joutuu maksamaan oikeaa rahaa jos hän haluaa enemmän pelin sisäisiä V-Bucks-kolikoita.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.