>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta omituinen Galaxy S9 -versio Kiinaan

Puhelinvertailu

Samsungilta omituinen Galaxy S9 -versio Kiinaan
Samsungin Galaxy S9 -julkistukset ovat takana ja pintapuolisesti laitteissa ei ole ollut paljoa moitittavaa, joskin akkukesto saattaa vaihdella mallista riippuen melkoisesti.

Kiinalaislähteestä on kuitenkin paljastunut laite, joka saattaa olla uusi versio Galaxy S9:stä ja vaikuttaa melkoisen oudolta muotoilun ja ulkoasun osalta. Kiinan sertifiointiviranomainen TENAA on paljastnut laitteen, jossa on melkoisesti eroavaisuuksia Galaxy S9:ään.

Laitteessa on edelleen kaksoiskamera ja koko etupaneelin näyttö, mutta molemmissa on eroja. Kameramoduuli on siirtynyt Samsungille epätyypilliseen tapaan kulmaan ja erilleen keskelle sijoitetusta sormenjälkilukijasta.

Suurin muutos on kuitenkin näytössä, joka ei ole Samsungin huippulaitteista tuttu kaareva Infinity Display, vaan perinteisempi tasainen näyttö. Tämän perusteella kyseessä voi olla aiempaa edullisempi Galaxy S9 -versio, mutta ei kuitenkaan minimalli.SM-G8850-mallinimellä tunnetussa laitteessa on 5,8 tuuman näyttö, joten se on kokoluokaltaan pienemmän Galaxy S9:n kaltainen, mutta sisältää silti S9+:sta tutun kaksoiskameran. Akkua on S9:n tavoin 3000 mAh ja järjestelmäpiiri on hieman korkeammalle kellotettu perusmallien Exynos 9810.

Erikoisen välimallin tuominen markkinoille on vähintäänkin hieman omituista, mutta toisaalta Kiinan markkinoilla pärjäämiseen saattaa joutua tekemään erilaisia kompromisseja.

Laite tuleekin todennäköisesti myyntiin ainoastaan Kiinassa, ja jos myyntiä laajennetaan, niin varmaankaan ei ensimmäisten joukossa Eurooppaan.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.