>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google vuoti tietoa – Android P ottaa mallia iPhone X:stä

2
Manu Pitkänen

Google vuoti tietoa – Android P ottaa mallia iPhone X:stä
Androidin kehitysblogissa julkaistiin blogikirjoitus, jonka aiheen oli DNS-kyselyiden lähettäminen suojatun TLS-protokollan yli Android P:ssä. Kansainvälisten teknoblogien huomio ei kuitenkaan kiinnittynyt itse aiheeseen, vaan kirjoituksen yhteyteen liitettyyn ruutukaappauskuvaan: se nimittäin paljasti uutta tietoa kehitteillä olevasta Android P -käyttöjärjestelmästä.

Kuvassa näkyy Android P:n uusi navigointipalkki, jossa ei enää ole klassista merkkikolmikkoa (kolmio, ympyrä ja neliö), joiden avulla voi navigoida edelliselle sivulle, kotinäkymään tai avata moniajonäkymä. Edellisen näkymän avaava kolmio-painike on pysynyt paikoillaan, mutta kotinäppäimen ja moniajopainikkeen on kuitenkin korvannut ohut soikio.

Pillerinmuotoinen painike tuo mieleen iPhone X:ssä käytetyn virtuaalisen kotipainikkeen, joka on käytännössä näytön alareunassa oleva pitkä viiva, jota pyyhkäisemällä pääsee aina kotinäkymään. Se miten Android P:n pilleripainike toimii, on edelleen mysteeri, mutta se lienee toiminnoiltaan samankaltainen kuin iPhone X:ssä.Teknoblogien tartuttua kiinni ruutukaappaukseen, kuvasta rajattiin painike pois. Ilmeisesti kuva paljasti jotakin sellaista, jota ei ollut vielä tarkoitus esitellä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

pentsu
pentsu

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Abcabc375:

Härskiä kopiointia androidilta (taas)

On! "Pillerinmuotoinen painike" eikä edes tiedetä mitä se tekee. Huikea uutinen ja "somekansa" kohahtaa jälleen (kohahti yksikössä).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.