>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet Nokiat tulivat myyntiin Suomessa – Näin paljon ne maksavat

Manu Pitkänen

Uudet Nokiat tulivat myyntiin Suomessa – Näin paljon ne maksavat
HMD Global on aloittanut tänään Nokia 8 Siroccon, Nokia 7 plussan ja päivitetyn Nokia 6:n myynnin Suomessa. Kolmikko esiteltiin MWC-messuilla helmikuun lopulla. Jokaisen edellä mainitun puhelimen mukana toimitetaan Android Oreo -käyttöjärjestelmä, jota on HMD Globalille ominaiseen tyyliin kustomoitu mahdollisimman vähän.

Nokia 6 perustuu monilta osin viime vuonna markkinoille tulleeseen samaa nimeä kantavaan puhelinmalliin, mutta suorituskykyä on parannettu HMD Globalin sanojen mukaan 60 prosentilla (Snapdragon 630). Kameran osalta on siirrytty ZEISS-optiikkaan ja näytön suhdetta rungon etuosan pinta-alaan on kasvatettu.

Viihteen kuluttamiseen HMD Global tarjoaa Nokia 7 plussaa, jonka keskiössä on kuuden tuuman ja 18:9-kuvasuhteen Full HD+ -näyttö. Puhelimen takapuolelta löytyy 12 megapikselin sekä toissijainen 13 megapikselin kamerakennot. Molemmissa on ZEISS-optiikka, mutta viimeksi mainitun kameran pidemmän polttovälin ansiosta optinen zoomaus on kaksinkertainen. Uutuuspuhelimessa on myös 16 megapikselin etukamera.HIgh-end-puhelinta metsästäville HMD Global tarjoaa Nokia 8 Siroccoa, jossa on Nokia 7 plussan tavoin kaksoiskamera, mutta näyttö on kooltaan 5,5 tuumaa ja kuvasuhteeltaan 16:9. Tarkkuus on QHD-tasoa. Erikoisuutena on Samsungin high-endpuhelimista tuttu kaareva muotoilu.

Nokia 8 Siroccon suositeltu vähittäismyyntihinta on 749 euroa, Nokia 7 plussan 399 euroa ja Nokia 6:n 299 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.