>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S7 saa pian Android Oreo -päivityksen

6
Puhelinvertailu

Galaxy S7 saa pian Android Oreo -päivityksen
Samsung on selkeästi suurin Android-puhelinvalmistaja, mutta se on silti kaukana täydellisestä kumppanista Googlelle. Erityisen heikkoa Samsungin suorittaminen on ohjelmistopäivitysten rintamalla, jotka usein venyvät kuukausitolkulla.

On kuitenkin mukavaa, että Samsung on luvannut Oreo-päivityksiä paitsi viime vuoden huippumalleille niin jopa Galaxy S7:lle. Nyt tiedot kertovat, että juuri kyseiset Galaxy S7:n Oreo-päivitykset ovat pian tulossa.

Samsungin Turkin osasto on julkaissut tietoja, joiden mukaan pari vuotta vanha huippupuhelin alkaa saada päivityksiä ensi kuun 18. päivä. Toivottavasti tämä tarkoittaa, että Suomessakin nähdään päivityksen samoihin aikoihin.

Tietoista paljastuu myös, että lisäksi viime vuoden Alpha-sarjan puhelimet saavat päivitykset reilun kuukauden päästä. A3:n, A5:n ja A7:n vuoden 2017 mallit päivittyvät Turkissa alkaen kesäkuun 1. päivä.

Suomessa Samsung ei ole vielä kertonut milloin päivityksiä aletaan jakelemaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
jarppi 0123 (vahvistamaton)

1

Ompas nopea järjestelmän päivitys tahti. Moni puhelin on jo saanut OREO 8.1 VERSION. Samsung galaxy s7 ei ole edes saanut oreo 8.0

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi 0123:

Ompas nopea järjestelmän päivitys tahti. Moni puhelin on jo saanut OREO 8.1 VERSION. Samsung galaxy s7 ei ole edes saanut oreo 8.0


Onko se oleellista ? Onko Samsungilla edes tarkoitus ottaa 8.1 versiota käyttöön ?Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Melkein vuoden myöhässä.


Vähän epäilen, Samsung on julkkaissut Oreo versiota tämänvuoden puolella, ja tuskin tämä malli on niitä paljon aiemmin ollut suunnitelmissa. Kannattaa muistaa että Googlekin julkaisi Oreon vasta viimevuoden loppupuolella.

Vastaa
arivesa
arivesa

4

Joillekin näyttää tuo "uusin päivitys" olevan joku itseisarvo. Ikäänkuin vanhemmat tuossa lopettaisivat toimintansta.
Ei juuri pohdita eteenpäin,jokainen versio kun on hetken päästä vanha.

Chrome,gmail ja maps päivittyvät vanhempiinkin. Uudemmat näyttävät ja toimivat piirun erilailla,mutta käytännön hyötyä en ole huomannut.

Joku voisi yrittää valaista: mikä on esim. M,N ja O-versioiden hyötyero Matti Meikäläiselle? Se että joku on hetken uusin ei riitä.

Väkisin tulee mieleen jonkun taannoin lanseeraama termi speksiporno.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
tttomppa (vahvistamaton)

5

Kyllä kai se on mukavaa saada esimerkiksi em. parin vuoden takaiseen lippulaivapuhelimeen (S7) uusinta käyttöjärjestelmää, kun siihen on kuitenkin vain pari vuotta aikaisemmin satoja euroja sijoittanut.

Uusi käyttöjärjestelmä yleensä kuitenkin osaltaan joidenkin ominaisuuksien puolesta parantaa käytettävyyttä ja saattaa jopa puhelinta nopeuttaa ja parantaa akunkestoa, kun on ainakin yritetty tehdä softapuolella jonkinlaista optimointia, hetken jopa saattaa tuntua kuin olisi taas uusi puhelin käytössä.

Kyllä sitä Matti Meikäläinenkin valmistajalta jonkinlaista ylläpitoa laitteelleen odottaa jos on perusmalleja selvästi kalliimpaan puhelimeen rahansa pistänyt.

Vastaa
arivesa
arivesa

6

Totta tuo,mutta olisi silti väärin kuvitella,että valmistaja olisi "lopettanut tuen" vain siksi,että käyttis ei päivity uusimpaan.

Iäkkäämpiinkin päivittyy itsestään kaikki oleellinen,ellei mennä aivan Android 3 tai sitäkin vanhempiin aikoihin. Ja muutenkin,aikansa kutakin, mikään ei ole ikuista.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.