Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Hyviä uutisia iPhone 5S omistajille - tuki jatkuu sittenkin?

1
Petteri Pyyny

Hyviä uutisia iPhone 5S omistajille - tuki jatkuu sittenkin?
Perinteisesti uusi Applen iOS-käyttöjärjestelmän versio on merkinnyt myös loppua vanhimpien iPhone-mallien tuelle. Tänä syksynä julkaistava iOS 12 on ilmeisesti tekemässä ison poikkeuksen tähän vuosia kestäneeseen käytäntöön.

Seuraavaksi "eläkkeelle" siirtymässä olisi iPhone 5S, mutta huhujen mukaan näin ei nyt käykään, vaan myös iPhone 5S tullaan päivittämään tulevaan iOS 12 -versioon.

Salaisuuden kaivoi selville käyttäjä Redditissä: hän oli ajanut WebKit-selainmoottorin tasotestejä, jotka paljastivat nimenomaan sen, että iOS 12 on tarkoitus tukea myös iPhone 5S:ää.

Mikäli spekulaatio pitää paikkaansa, tulee iPhone 5S:stä eniten suuria iOS-päivitysversioita saanut Applen puhelin. iOS 12 olisi jo kuudes iOS-versio, joka iPhone 5S:lle julkaistaan. Aiempi ennätys on viisi tuettua versiota, johon ylsivät iPhone 5S:n ohella myös iPhone 4S ja iPhone 5.

iPhone 5S julkaistiin syyskuussa 2013 eli huhujen paikkaansa pitäessä olisi puhelin saanut uusimmat käyttöjärjestelmäpäivitykset yli viiden vuoden ajan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

lettas
lettas

1

Ipad2:een piti myös tulla aikoinaan iOS10. Betatestaajien käyttäjäpalaute tiputti kuitenkin tuen julkaistussa versiossa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.