>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Facebookilta oma deittisovellus: jokainen FB-käyttäjä voi luoda oman deittiprofiilinsa - Tinderin osake romahti

1
Petteri Pyyny

Facebookilta oma deittisovellus: jokainen FB-käyttäjä voi luoda oman deittiprofiilinsa - Tinderin osake romahti
Eilen Facebookin johtaja Mark Zuckerberg kertoi pitämässään puheessa, että yhtiö on tuomassa deittausominaisuudet osaksi Facebookia.

Yhtiön mukaan jokainen Facebookin käyttäjä voi luoda itselleen omista tiedoistaan kokoleman tietoja, jotka hän haluaa näyttää Facebookin deittiominaisuudessa. Nämä valikoidut tiedot - tai se, käyttääkö kyseinen henkilö Facebookia deittien etsimiseen - eivät näy käyttäjän "tavallisille" FB-ystäville, vaan ainoastaan niille käyttäjistä jotka itsekin käyttävät Facebookin deittisovellusta.

Myös nimestä on tarkpoitus näyttää vain etunimi ja tämän lisäksi mikään ei paljasta käyttäjän FB-kavereille, että kyseinen henkilö käyttää ominaisuutta (elleivät hekin käytä deittuasominaisuutta).

Sovellus vaikuttaa sisältävän paljon Yinderistä tuttuja teemoja, mutta luonnollisesti kynnys on laskettu alemmas, kun palvelu on tarjolla on sellaisenaan Facebookissa, ilman ulkopuolisen sovelluksen lataamista.Tinderin emoyhtuön, Matchin, osake laski 21 prosenttia julkistuksen jälkeen.

Facebookin mukaan jo kolmasosa Yhdysvalloissa solmituista uusista avioliitoista on saanut alkunsa verkossa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Mikki65
Mikki65

1

"kokoleman, tarkpoitus, Yinderistä, emoyhtuön..."

Taisi olla vähän kiire kirjoittaa virheistä päätellen...

No, joka tapauksessa tämä Facen uusi sovellus ei voisi vähempää kiinnostaa, tämäkin uutuus on mitä oivallisin tapa kerätä käyttäjää jälleen dataa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.