>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Pian julkistettava huippu-uutuus, OnePlus 6, saapuu myyntiin Telian kautta

Puhelinvertailu

Pian julkistettava huippu-uutuus, OnePlus 6, saapuu myyntiin Telian kautta
OnePlus 6 odottaa julkistamistaan vain tasan parin viikon ajan. 16. päivä tätä kuuta virallisesti esiteltävä laite saapuu myyntiin piakkoin tämän jälkeen popup-myymälöissä ja sen jälkeen myös jälleenmyyjillä.

Nyt suomalaisoperaattoreista Telia on vahvistanut, että huippulaite on saapumassa myös heidän tarjontaansa. Vuosien ajan Elisa on ollut OnePlussan yksi tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ja tarjonnut yksinoikeusdiilejä, mutta tänä vuonna yhteen vuoden kuumimpaan laitejulkaisuun pääsee osalliseksi myös Telia.

Elisan odotetaan myös tuovan myyntiin OnePlus 6:n, mutta tällä kertaa kilpailua löytyy muiltakin operaattoreilta. Telia ei paljasta milloin myynti alkaa, vaan kertoo ainoastaan, että lisätietoa on tulossa 16.5., joka on siis laitteen julkistuspäivä.

Todennäköisesti myynti alkaa noin viikon päästä julkistuksesta, kun OnePlussan omat popup-myymälät ovat ensin toimittaneet ensimmäiset laitteet.OnePlus-mallit ovat olleet Elisan myydyimpiä laitteita jo vuosia. Huhtikuussa OnePlus 5T otti Elisan henkilöasiakkaiden myydyimmän puhelimen tittelin. Myydyimpien listalle mahtui myös viime kesän OnePlus 5.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.