>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin

Puhelinvertailu

WhatsAppilta uusia ominaisuuksia ryhmäkeskusteluihin
Facebookin omistama maailman suosituin viestipalvelu – ainakin toistaiseksi – WhatsApp on uudistanut ryhmien toimintaa sovelluksessaan.

Yhtiön mukaan ryhmät ovat olleet aina tärkeitä WhatsApp-kokemuksessa, ja nyt niihin tuodaan odotettuja uusia ominaisuuksia. Olipa siis kyseessä kaveriporukka, firman ryhmä tai perheen sisällä käytetty keskustelupalsta, niin uudet ryhmäominaisuudet tuovat monipuolisempia mahdollisuuksia ryhmäkeskusteluihin.

Tässä uudet ominaisuudet:

Kuvaus: Nyt ryhmille voi antaa kuvauksen, jossa kerrotaan lyhyesti esimerkiksi ryhmän tarkoituksesta tai mahdollisesti kyseisellä hetkellä tärkeästä tiedosta. Uudet käyttäjän näkevät kuvauksen keskustelun ylälaidasta.

Järjestestelmänvalvoja: Järjestelmänvalvojat eli adminit voivat ryhmän asetuksista säätää kuka pääsee muuttamaan ryhmän tietoja, ikonin ja kuvauksen. Lisäksi adminit voivat poistaa toisten käyttäjien admin-oikeuksia, mutta ryhmän luojia ei voi enää poistaa ryhmästä.Maininnat: Jos olet ollut pitkään pois ryhmän viestittelystä, niin pääset nopeasti tarkastamaan sinua koskeneet viestit @-näppäimellä, joka löytyy oikeasta alanurkasta.

Henkilöhaku: Voit hakea ryhmän jäsenistä ryhmän infosivulta.

Nämä päivitykset ja muutamia muita korjauksia saapuu Androidille ja iPhonelle päivityksessä, jonka jakelu on alkanut tänään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.