Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus julkaisi uuden huippupuhelimen: Tässä on OnePlus 6

2
Matti Vähäkainu

OnePlus julkaisi uuden huippupuhelimen: Tässä on OnePlus 6
Kiinalaisvalmistaja OnePlus on tänään esitellyt uuden lippulaivapuhelimensa Lontoossa. OnePlus 6 on jatkoa viime vuoden OnePlus 5 ja 5T -malleille, ja tarjoaa päivitettyä rautaa ja muutamia uusia ominaisuuksia.

OnePlus 6 sisältää mm. Snapdragon 845 -järjestelmäpiirin, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia, 64, 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa, 6,28 tuuman AMOLED-kosketusnäytön sekä kaksoiskameran 16 ja 20 megapikselin sensoreilla, ja siitä löytyy tällä kertaa myös optinen kuvanvakain.

Uutta laitteessa edeltäjiinsä verrattuna on tietysti näkyvimpänä osana ulkoasu. OnePlus 6 tuo toista kertaa OnePlus-laitteisiin nk. glass sandwich -rakenteen, eli metallirunkoinen puhelin on päällystetty molemmin puolin Gorilla-lasilla. Huhuissa kerrottiin aiemmin myös langattomasta latauksesta, mutta sitä laitteessa ei nähdä.

Takakamera tarjoaa tällä kertaa suuremmat pikselit ja sitä myöten enemmän valoa ja paremmat hämäräkuvat. Lisäksi potrettimoodia on nopeutettu ja kamera tukee entitsä parempaa hidastuskuvausta. OnePlus on myös tuonut laitteelle uuden videoeditorin.Selfie-kamera on edeltäjästään tuttu 16 megapikselin ja f/2.0-aukon kamera. Siihen tuodaan pian tulevassa päivityksessä potrettimoodi.

OnePlus kertoo, että se on parantanut pelimoodia (Gaming Mode), joka tarjoaa nyt pelatessa paitsi häiriöttömän tilan niin nyt myös priorisoi pelejä ja niiden käyttämiä prosesseja.

Lasidesignin myötä laite on nyt myös vedenkestävä. Aiemmin mallit ovat pitäneet vettä melko hyvin, mutta ensimmäistä kertaa yhtiö itse mainostaa kyseistä ominaisuutta. Laitteessa ei kuitenkaan ole IP-luokitusta, joten kovin pitkään tai syvälle laitetta ei kannata veteen ulottaa.

Sormenjälkilukija on OnePlus 5T:n tavoin laitteen takaosassa, sillä etupaneelin täyttää liki kokonaan Samsungin valmistama Optic AMOLED -kosketusnäyttö. Se on hieman edeltäjää suurempi ja tarjoaa 19:9-kuvasuhteen (5T:ssä 18:9).

OnePlus on edelleen säilyttänyt laitteessa 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, joka on ollut käyttäjien toive, vaikka useat valmistajat ovat siirtyneet langattomiin kuulokkeisiin, ja OnePlus itsekin julkisti uudet langattomat kuulokkeet.

Lasisen takakuoren myötä painoa ja paksuutta on tullut myös hieman lisää. 7,8 millin paksuinen ja 177 gramman painoinen laite on hieman lyhyempi mutta hiuksen hienosti leveämpi.

OnePlus saapuu myyntiin 22. kuluvaa kuuta mattamustana ja peilimustana, joka muistuttaa yhtiön mukaan keraamista takakuorta. Mattavalkoisena laite saapuu myyntiin 5. kesäkuuta. Hintaa laitteella on 519 euroa (peilimusta 6+64GB), 569 euroa (mattamusta ja mattavalkoinen 8+128GB) tai 619 euroa (mattamusta 8+256GB).Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Siggy
Siggy

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Lemonte:

Tainnu Matilta unohtua kokonaan Oneplus X. Siinä oli glass sandwich design jo vuosia sitten.

No niinpä unohtui. Teksti korjattu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.