>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Spotify kaatuilee Android-käyttäjillä, syy WiFi-toistossa

2
Matti Vähäkainu

Spotify kaatuilee Android-käyttäjillä, syy WiFi-toistossa
Spotify-käyttäjät, ja erityisesti sen käyttöä Androidilla harjoittavat, ovat viimeaikoina valitelleet kaatuilusta. Spotifyn viimeisin Android-versio on tuonut sovellukseen bugin, jonka johdosta jotkut käyttäjät ovat havainneet jatkuvaa kaatuilua.

Ongelmasta on kirjoitettu suoratoistopalvelun foorumeille useiden käyttäjien toimesta, jotka kertovat ongelmista mm. Galaxy S8 ja OnePlus 5T -puhelimilla. Näitä yhdistää samainen ongelma, jossa Spotify alkaa hidastelemaan ja lopulta kaatuu, kun sitä käyttää WiFi-tilassa.

Valitettavasti ainoa ratkaisu tässä vaiheessa on käyttää sovellusta joko ilman WiFiä, eli mobiilidatayhteydellä, tai soittaa paikallisesti tallennettuja biisejä.

Ongelma ei ole puhelinmalleissa, vaan Spotifyn sovelluksessa, ja yhtiö ilmeisesti tiedostaa tämän. Parikymmensivuisen keskustelun lopussa mainitaan, että Spotify on jo tiedostanut ongelman ja työskentelee parhaillaan ongelman ratkaisemiseksi.Puhelinvertailun toimituksessa ongelmaa ei kuitenkaan ole havaittu, joten se ei koske missään nimessä kaikkia Spotifyn Android-käyttäjiä. Oletko sinä huomannut kyseistä ongelmaa?


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

hinuk
hinuk

1

Täällä kerkesin jo syyttää Nokia 8 uusinta toukokuun tietoturvapäivitystä, mutta ilmeisesti vika olikin spotifyssä itsessään.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.