>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suomalainen firma Nokian kännykkäbrändin takana on nyt yli miljardin arvoinen

Petteri Pyyny

Suomalainen firma Nokian kännykkäbrändin takana on nyt yli miljardin arvoinen
HMD Global, Suomessa pääkonttoriaan pitävä yhtiö, joka omistaa lisenssit Nokian kännykkämerkkiin, on nyt virallisesti yli miljardin dollarin arvoinen yritys.

Sekä peruspuhelimia että Android-pohjaisia älypuhelimia valmistuttava HMD Global käyttää laitteidensa valmistajana FIH Mobilea eli Foxconnin tytäryhtiötä. HMD Global keräsi viimeisimmällä rahoituskierroksellaan 100 miljoonaa dollaria ja samalla yhtiön laskennalliseksi arvoksi varmistui yli miljardi dollaria.

HMD teki viime vuonna - ensimmäisenä täytenä toimintavuonnaan - 1,8 miljardin euron liikevaihdon. Yhtiö maksaa voitoistaan verot Suomeen ja maksaa lisäksi Nokia-brändin käytöstä lisenssikorvaukset Nokialle. Counterpoint Researchin tilastojen mukaan HMD on nyt maailman 11. suurin kännykkävalmistaja. Aiheesta uutisoi mm. Reuters.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.