>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kännykköiden korjausketju Mobile Clinic on asetettu konkurssiin

Petteri Pyyny

Usealla paikkakunnalla toimiva kännyköiden korjausketju meni konkurssiin
Kännyköiden korjauspalvelut ovat yleistyneet valtavasti viime vuosina - trendi, jonka huomaa lähes jokaisen kaupungin katukuvassa. Mutta liiketoiminta ei ole aina aivan kannattavaa.

Kuudella paikkakunnalla toimiva Mobile Clinic Oy on ajautunut konkurssiin. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Daniel Franck kertoi Tiville antamassaan haastattelussa, että kilpailutilanne kävi niin haastavaksi, ettei yrityksen jatkumiselle nähty vaihtoehtoja. Hän kuitenkin kiistää, että valmistajien halu suojella omaa korjausliiketoimintaansa olisi vaikuttanut Mobile Clinicin liiketoimintaan.

Mobile Clinicin taloustiedot kertovat yhtiön tehneen tappiota kaikkien raportoimiensa toimintavuosien aikana. Vuonna 2016 tappioita syntyi 90 000 euroa.

Mobile Clinic toimi Salossa, Lappeenrannassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Turussa sekä Helsingissä (jossa yhtiöllä oli kaksi toimipistettä).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.