>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet mallit julkistettiin: Tässä ovat Nokia 5.1, Nokia 3.1 ja Nokia 2.1

Petteri Pyyny

Uudet mallit julkistettiin: Tässä ovat Nokia 5.1, Nokia 3.1 ja Nokia 2.1
HMD Global julkisti eilen uusia Android-pohjaisia Nokia-älypuhelimia halvempaan ja keskihintaiseen segmenttiin. Yhtiö on ottanut ohjelmistojen versiointinumerokäytännön käyttään puhelintensa nimeämisen suhteen, mikä pitänee numeroinnin sekasotkun ehkä vähän rajatumpana.

Uudet mallit ovat tämän vuoden versioita Nokia 2, Nokia 3 ja Nokia 5-laitteista ja kantavat .1 lisänimeä.

Nokia 5 (Nokia 5.1)

Nokia 5.1 asettunee alempaan keskihintaisten Androidien luokkaan: hinta on HMD Globabin mukaan 189 euroa (halvemmalle mallille) ja laite saapuu myyntiin heinäkuussa 2018.

Nokia 5.1 nostaa näytön koon 5.5 tuumaan ja käyttää FullHD+ -tarkkuutta 18:9 -kuvasuhteella. Takakamera on 16 megapikselin tarkkuudella varustettu ja samalla sormenjälkilukija on siirtynyt takakameran viereen, vapauttaen etupuolelta tilaa kasvaneelle näytölle - pitäen laitteen fyysisen koon käytännössä samana kuin aiempi Nokia 5, vaikka näyttö kasvoikin.Nokia 5.1
Nokia 5.1


Laite tulee myyntiin kahtena eri versiona: edullisempi malli sisältää 2 gigatavua käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa, kalliimpi versio taas tarjoaa 3 gigatavua muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Järjestelmäpiirinä käytetään Mediatekin Helio P18 -piiriä.

Nokia 3 (Nokia 3.1)

Nokia 3.1 asettuu erittäin mielenkiintoiseen ja kilpailtuun hintasegmenttiin - puhelin maksaa 139 euroa (halvempi malli) ja tulee myyntiin jo kesäkuussa 2018.

Uutuus sisältää 5.2 tuumaisen HD+ -tarkkuudella varustetun näytön, 18:9 -kuvasuhteella. Näyttö on pyöristetty reunoilta ja käyttää Gorilla Glass-lasia. Takakamera on 13 megapikselin tarkkuudella varustettu.

Nokia 3.1
Nokia 3.1


Myös Nokia 3.1 tulee myyntiin kahtena versiona: halvempi malli sisältää 2 gigatavua käyttömuistia ja 16 gigatavua tallennustilaa. Kalliimmasta taas löytyy 3 gigatavua käyttömuistia ja 32 gigatavua tallennustilaa.

Nokia 2 (Nokia 2.1)

Nokia 2.1 suhteen HMD hehkuttaa etenkin sen akkukestoa. Laitteesta löytyy iso, 4 000mAh akku ja HMD kehuukin Nokia 2.1 olevan "kahden päivän akkukestolla" varustettu.

Puhelimessa on 5,5 tuuman HD-tarkkuuden näyttö, Qualcomm Snapdragon 425-järjestelmäpiiri ja 8 megapikselin takakamera. Etukamerasta löytyy siitäkin 5 megapikselin tarkkuus.

Nokia 2.1 löytänee varmasti ostajansa, sillä hinnat alkavat 115 eurosta. Laite saapuu myyntiin heinäkuussa 2018.

Nokia 2.1
Nokia 2.1


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.