Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 7 Plussan uusi Android-päivitys kaataa puhelimia

1
Puhelinvertailu

Nokia 7 Plussan uusi Android-päivitys kaataa puhelimia
HMD Globalin käsialaa olevat Nokian Android-puhelimet ovat ehdottomasti markkinoiden kärkeä ohjelmistopäivitysten osalta. Vain kenties Googlen omat älypuhelimet saavat päivityksiä paremmassa tahdissa kuin Nokia-älypuhelimet.

Tämä koskee myös vielä suuren osan ulottumattomissa olevaa Android P beetajulkaisua, jonka avulla tulevaa Android-versiota pääsee kokeilemaan vain harvat ja valitut. Näiden valittujen joukkoon kuuluvat mm. OnePlus 6:n ja Nokia 7 Plussan omistajat.

Valitettavasti aivan kaikki ei ole mennyt putkeen Nokian ohjelmistopäivitysten osalta, sillä raportit kertovat, että uusi kesäkuun tietoturvapäivitys juuri kyseiselle Android P -käyttöjärjestelmälle rikkoo nyt Nokia 7 Plus -laitteiden toimintaa.

Android Central kertoo käyttäjän ongelmista, jonka mukaan OTA-päivityksenä saapunut kesäkuun tietoturvapäivitys olikin tiedostojärjestelmän korruptoinut virheellinen Oreo-päivitys. Ainoa ratkaisu on täydellinen laitteen resetointi, joka ei tietysti ole mitenkään optimaalinen tapa ratkoa ongelmia.Kyseisen käyttäjän valituksen jälkeen on paljastunut myös muita henkilöitä, joilla on ollut ongelmia kyseisen päivityksen kohdalla.

Onneksi ongelma on tiettävästi ainoastaan Android P -beetaohjelmassa olevien harmina, mutta lienee syytä olla varovainen June 2018 -päivityksen kanssa, jos kuulut tuohon joukkoon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

WinLix
WinLix

1

Noh beta-testaajat ovat tietoisia bugeista joten en näkisi tätä ongelmana. En minä pääpuhelimeeni mitään keskeneräistä alustaa asentaisi vapaaehtoisesti..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.