Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HMD Global työstää Nokia 9 -puhelinta erikoisella sormenjälkilukijalla

1
Puhelinvertailu

HMD Global työstää Nokia 9 -puhelinta erikoisella sormenjälkilukijalla
Raportit kertovat, että suomalainen älypuhelinvalmistaja HMD Global kehittää parhaillaan huippupuhelinta, jossa on erikoinen biometrinen tunnistin. Kyseessä on pitkään huhuttu Nokia 9, jonka sormenjälkilukija on varsin epätyypillinen.

Jo iPhone X:ään huhuttiin aikoinaan näytön sisälle, tai pikemminkin paneelin taakse, sijoitettua sormenjälkilukijaa. Sitä ei tietysti nähty, mutta sittemmin teknologia on kehittynyt siihen malliin, että ensimmäiset kiinalaisvalmistajat ovat jo sitä testimielessä laitteisiinsa istuttaneet.

Nyt kyseistä lukijateknologiaa tuodaan Nokian älypuhelimeen. Tietojen mukaan laite, jonka uskotaan lopulta saavan nimen Nokia 9, kantaa yhtiön sisällä koodinimeä A1 Plus tai A1P. Tämä vaikuttaisi kertovan myös laitteen suurikokoisesta näytöstä, joka lienee minimoi reunukset.

Laitteen muihin ominaisuuksiin lukeutuu huhujen mukaan ainakin monista huippulaitteista tuttu Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri. Arvioitu julkistusaika sijoittuu vuoden toiselle puoliskolle, mahdollisesti elo-syyskuuhun.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.