Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uber toimii taas Suomessa

1
Manu Pitkänen

Uber toimii taas Suomessa
Kyytipalvelu Uber on pienen tauon jälkeen aloittanut toimintansa uudelleen Suomessa. Palvelun toiminta alkoi tänään kello 16.00 Helsingissä.

Uber aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2014, mutta yhtiö päätti keskeyttää toimintansa viime kesänä. Taustalla oli Uber-kyytejä ajaneiden autoilijoiden saamat useat syytteet, joissa heidän katsottiin harjoittavan taksiliikennettä laittomasti, koska kuskeilla ei ollut liikennöintiin vaadittavia lupia. Uberia itseään ei syytetty, sillä yhtiö vain välitti kyytejä eteenpäin.

Uber keskeytti toimintansa Suomessa viime kesänä.

Uuden taksilain tultua voimaan, Uberin toimintamahdollisuudet paranivat kun taksilupien määrää ei enää rajoiteta entiseen malliin. Uber aikookin nyt tarkistaa, että sen kuskeilla on tarvittavat luvat ja kyytien ajamiseen käytetyt ajoneuvot on rekisteröity luvanvaraiseen käyttöön.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.