Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Luvassa poikkeuksellisen värikäs mallisto – Apple testaa uusia värejä iPhoneissa

1
Manu Pitkänen

Luvassa poikkeuksellisen värikäs mallisto – Apple testaa uusia värejä iPhoneissa
KGI Securitiesin Apple-analyytikko Ming-Chi Kuon toimitusketjulähteiden mukaan Applen tämän vuoden iPhone-mallisto olisi poikkeuksellisen värikäs. Kuo on tunnettu hyvistä lähteistään, minkä takia hänen tietoihin voi hyvin luottaa.

Tähän mennessä tiedetään se, että Apple esittelee syyskuussa kolme uutta puhelinmallia: 6,5-tuumaisen "iPhone X Plussan", päivitetyn iPhone X:n (5,8 tuumaa) ja 6,1 tuuman LCD-näyttöisen "halvan" iPhonen. Kaksi ensinnä mainittua ovat OLED-näyttöisiä. Plus-version hinta lienee noin tuhannessa dollarissa, jolloin iPhone X:n hinta olisi hieman edullisempi. LCD-näyttöinen perusversion suositushinnaksi arvioidaan 700 dollaria.

Kuon tietojen mukaan 6,5-tuumainen iPhone X Plus tulisi myyntiin mustana, valkoisena ja kullanvärisenä. Nämä värit ovat tuttuja entuudestaan, mutta malliston perusversioon on luvassa jopa viisi eri värivaihtoehtoa. LCD-näytöllistä iPhonea voisi Kuon mukaan ostaa harmaana, valkoisena, sinisenä, punaisena ja oranssina. Tässä tapauksessa harmaa saattaa viitata tähtiharmaaseen.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.