Pokemon Go -hittipeli sai jatkoa -- Uutta peliä ladattu yli 7,5 miljoonaa kertaa

1
Manu Pitkänen

Pokemon Go -hittipeli sai jatkoa -- Uutta peliä ladattu yli 7,5 miljoonaa kertaa
Pokemon Go oli aikoinaan todellinen hittijulkaisu ja kaupungilla näkee edelleen intohimoisia pelaajia kävelemässä puhelin kourassa. Pokemonilla näyttää olevan sen verran innokas fanikunta, että pelaajia löytyy useammallekin julkaisulle.

Toukokuun lopussa The Pokemon Company julkaisi Nintendo Switch -pelikonsolille Pokémon Quest -nimisen pelin, jossa ajatuksena on metsästää oman tiimin kanssa Pokemon-hahmoja. Lisäkoukkuna on Minecraft-tyylinen laatikkomainen grafiikka, joka ilmeisesti vetoaa hyvin pelaajiin, sillä kesäkuun loppuun mennessä Pokemon Questilla oli 2,5 miljoonaa pelaajaa.

Lisäpotkua latausmääriin tuli kun peli julkaistiin Androidille ja iOS:lle. Kesäkuun 27. päivän jälkeen latausmäärät ovat kolminkertaistuneet eli Pokemon Questia on ladattu jo yli 7,5 miljoonaa kertaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
SamuraiY2J (vahvistamaton)

1

Tästä artikkelista oikein paistaa tietämättömyys. Jatko-osa? Ei, kyseessä on vain yksi uusi aivan erilainen Pokemon-peli. Ja sen ei pitäisi tulla minään uutena tietona että pelaajia riittää useammalle julkaisulle, onhan noita Pokemon-pelejä julkaistu yli 20 vuotta tiuhaan tahtiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.