Etsitkö puhelinta koululaiselle? Nämä Honorit tulevaat pian myyntiin

7
Manu Pitkänen

Etsitkö puhelinta koululaiselle? Nämä Honorit tulevaat pian myyntiin
Huawei villitsi suomalaiset halpoihin ja edistyksellisiin älypuhelimiin Honor-älypuhelimilla. Tänäkin kesänä markkinoille saadaan uusia malleja, mutta tällä kertaa yhtiö lämmittelee Honor 7 -sarjaa uudelleen kolmella mnallilla.

Uudet mallit ovat nimeltään Honor 7A, 7C ja 7S. Ne tulevat kaikki Suomessa myyntiin heinäkuun aikana ja niiden hinnat vaihtelevat 129-199 euron välillä.

Kallein (199 euroa) uutuuksista on Honor 7C, josta löytyy 8 megapikselin etukamera selfieiden ottoon, Face Unlock -kasvojentunnistus, kahdeksanytiminen suoritin sekä 5,99 tuuman FullView-näyttö, joka peittää lähes kokonaan laitteen etupuolen. Takapuolelta löytyy kaksoiskamera, joka koostuu 13 ja 2 megapikselin kennoista.

Hieman edullisemmassa (179 euroa) Honor 7A:sta löytyy olennaisesti samat ominaisuudet kuin Honor 7C:stä, mutta takapuolen kaksoiskamerasta on luovuttu. Takaa löytyy ainoastaan 13 megapikselin kenno ja edestä kahdeksan megapikselin kamera. Näyttökin on pienempi, 5,7 tuumaa, mutta sekin on malliltaan 18:9-kuvasuhteen FullView-näyttö.Koululaisille suunnatussa Honor 7S:ssä on niin ikään FullView-näyttö (5,454 tuumaa). Edessä on viiden megapikselin kamera ja takapuolella on 13 megapikselin kamera, kuten edellisissäkin. Puhelimesta löytyy kookas 3020 milliampeeritunnin akku. Hintaa 7S:llä on 129 euroa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (7)

WinLix
WinLix

1

Ja samalla saa Huawein eri ohjelmistoongelmat+jumittelut+olemattoman päivitystuen. Ei kiitos! Mieluummin Nokian Android luuri joissa on puhdas alusta ja luvatut nopeat päivitykset ainakin 2-vuoden ajan!

Vastaa
FRL
FRL

2

Honor 7S vaikuttaa huawei Y6 (2018) mallilta.

Vaimolla on Honor 7 lite, ei ongelmia, ei jumitteluja. Pelaa kuin hyvin. Loisto puhelin 149e hintaan (käyetty kohta kaksi vuotta). Ainoa miinus on siitä että tietoturva päivitys on toukokuulta.

Vastaa
pentsu
pentsu

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Ja samalla saa Huawein eri ohjelmistoongelmat+jumittelut+olemattoman päivitystuen. Ei kiitos! Mieluummin Nokian Android luuri joissa on puhdas alusta ja luvatut nopeat päivitykset ainakin 2-vuoden ajan!

Misthän jumittelusta sä puhut?

Itse ainakaan en ole huomannut mitään jumittelua

Vastaa
WinLix
WinLix

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Ja samalla saa Huawein eri ohjelmistoongelmat+jumittelut+olemattoman päivitystuen. Ei kiitos! Mieluummin Nokian Android luuri joissa on puhdas alusta ja luvatut nopeat päivitykset ainakin 2-vuoden ajan!

Misthän jumittelusta sä puhut?

Itse ainakaan en ole huomannut mitään jumittelua

Vuoden kokemuksesta. Tuttavat pyytävät usein apua kun Huawein mallinsa ei toimi sujuvasti ja välillä tulee ties minkälaisia ongelmia. Yhdessäkin tapauksessa Whatsapp ei suostunut pysymään päällä koska Huawein virransäästösysteemi esti sen. Ja tämän vian etsintään kului tunteja. Siksi suosittelen pysymään mieluummin puhtaassa ympäristössä missä ei ole valmistajan omia typeriä virityksiä vaan alusta on juuri sellainen minkä Google on suunnitellut.

Vastaa
pentsu
pentsu

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Ja samalla saa Huawein eri ohjelmistoongelmat+jumittelut+olemattoman päivitystuen. Ei kiitos! Mieluummin Nokian Android luuri joissa on puhdas alusta ja luvatut nopeat päivitykset ainakin 2-vuoden ajan!

Misthän jumittelusta sä puhut?

Itse ainakaan en ole huomannut mitään jumittelua

Vuoden kokemuksesta. Tuttavat pyytävät usein apua kun Huawein mallinsa ei toimi sujuvasti ja välillä tulee ties minkälaisia ongelmia. Yhdessäkin tapauksessa Whatsapp ei suostunut pysymään päällä koska Huawein virransäästösysteemi esti sen. Ja tämän vian etsintään kului tunteja. Siksi suosittelen pysymään mieluummin puhtaassa ympäristössä missä ei ole valmistajan omia typeriä virityksiä vaan alusta on juuri sellainen minkä Google on suunnitellut.

Ahaa. Tietääkseni virransäästötilalla pystytään estämään ihan missä tahansa puhelimessa tietyn sovelluksen taustakäyttö eikä se ole mikään vika. Ilmeisesti olin väärässä...

Vielä tuosta "suosittelustasi". Millä kompetenssilla suosittelet vai perustuuko kokemuksesi tuttaviesi kokemuksiin?

Vastaa
WinLix
WinLix

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Ja samalla saa Huawein eri ohjelmistoongelmat+jumittelut+olemattoman päivitystuen. Ei kiitos! Mieluummin Nokian Android luuri joissa on puhdas alusta ja luvatut nopeat päivitykset ainakin 2-vuoden ajan!

Misthän jumittelusta sä puhut?

Itse ainakaan en ole huomannut mitään jumittelua

Vuoden kokemuksesta. Tuttavat pyytävät usein apua kun Huawein mallinsa ei toimi sujuvasti ja välillä tulee ties minkälaisia ongelmia. Yhdessäkin tapauksessa Whatsapp ei suostunut pysymään päällä koska Huawein virransäästösysteemi esti sen. Ja tämän vian etsintään kului tunteja. Siksi suosittelen pysymään mieluummin puhtaassa ympäristössä missä ei ole valmistajan omia typeriä virityksiä vaan alusta on juuri sellainen minkä Google on suunnitellut.

Ahaa. Tietääkseni virransäästötilalla pystytään estämään ihan missä tahansa puhelimessa tietyn sovelluksen taustakäyttö eikä se ole mikään vika. Ilmeisesti olin väärässä...

Vielä tuosta "suosittelustasi". Millä kompetenssilla suosittelet vai perustuuko kokemuksesi tuttaviesi kokemuksiin?

Juu mutta Huaweissa se oli aggressiivinen ja automaattisesti päällä. Ei se ole muissa malleissa moista koskaan tehnyt.

Suosittelen puhdasta alustaa omien ja tuttavien kokemusten perusteella. Roskalla täytetyissä malleissa on useinmiten enemmän ohjelmistoongelmia ja sama koskee myös tietokonepuolta. Haluan itse asentaa tarvittavat ohjelmistot eikä niin että valmistaja on yrittänyt tehdä tämän puolestasi koska he eivät voi tietää mitä tarvitsen ja mitä en.

Vastaa
FRL
FRL

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pentsu:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti WinLix:

Ja samalla saa Huawein eri ohjelmistoongelmat+jumittelut+olemattoman päivitystuen. Ei kiitos! Mieluummin Nokian Android luuri joissa on puhdas alusta ja luvatut nopeat päivitykset ainakin 2-vuoden ajan!

Misthän jumittelusta sä puhut?

Itse ainakaan en ole huomannut mitään jumittelua

Vuoden kokemuksesta. Tuttavat pyytävät usein apua kun Huawein mallinsa ei toimi sujuvasti ja välillä tulee ties minkälaisia ongelmia. Yhdessäkin tapauksessa Whatsapp ei suostunut pysymään päällä koska Huawein virransäästösysteemi esti sen. Ja tämän vian etsintään kului tunteja. Siksi suosittelen pysymään mieluummin puhtaassa ympäristössä missä ei ole valmistajan omia typeriä virityksiä vaan alusta on juuri sellainen minkä Google on suunnitellut.

Ahaa. Tietääkseni virransäästötilalla pystytään estämään ihan missä tahansa puhelimessa tietyn sovelluksen taustakäyttö eikä se ole mikään vika. Ilmeisesti olin väärässä...

Vielä tuosta "suosittelustasi". Millä kompetenssilla suosittelet vai perustuuko kokemuksesi tuttaviesi kokemuksiin?

Juu mutta Huaweissa se oli aggressiivinen ja automaattisesti päällä. Ei se ole muissa malleissa moista koskaan tehnyt.

Suosittelen puhdasta alustaa omien ja tuttavien kokemusten perusteella. Roskalla täytetyissä malleissa on useinmiten enemmän ohjelmistoongelmia ja sama koskee myös tietokonepuolta. Haluan itse asentaa tarvittavat ohjelmistot eikä niin että valmistaja on yrittänyt tehdä tämän puolestasi koska he eivät voi tietää mitä tarvitsen ja mitä en.

Oman tuttava piirin huaweit ovat toimineet ilman suurempia säätöjä (Y5 II, Honor 6) Y5 II on ollut useampia, sekä Honor 6 pari.

Olen siinä WinLixin kanssa samaa mieltä että se on parempi mitä vähemmän on valmistajan asentamaa bloatwarea. Se harmittaa että usein niitä ei saa edes uninstalloitua ilman että roottaa puhelimen...

Tosin on siinä "puhtaassa" androidissakin omat kommervenkkinsä, joihin tuli nokia 5:n kohdalla törmättyä: Se valikoivasti jätti tekstiviestit näyttämättä (niitä ei yksinkertaisesti näkynyt). Samsungissa kun käytti samsungin omaa tekstiviesti sovellusta, sitä ongelmaa ei ollut, androidin omaa kun käytti, osa viesteistä vaan katosi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.