Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää

2
Manu Pitkänen

Honor 10:n suorituskyky ja kamera paranee – Akkukestoakin luvassa lisää
Toukokuussa Suomessa myyntiin tulleelle Honor 10 -älypuhelimelle on luvassa kaksi mainittavaa muutosta elokuun 3. päivä ilmestyvän päivityksen mukana.

Honor 10:n omistajien saataville on elokuussa tulossa grafiikkasuorittimen toimintaa tehostava GPU Turbo -ominaisuus sekä kameran kuvanvakainta tarkentavan AIS (Automatic Image Stabilizer). Ensinnä mainitussa on ilmeisesti kyse alemman tason grafiikkarajapinnasta, joka vähentää laskennassa tarvittavien kutsujen määrää. Ominaisuuden arvioidaan parantavan suorituskykyä joissain tapauksissa 60 prosenttia ja vähentävän tehonkulutusta 30 prosenttia.

Huawein mukaan Honor 10:lle tuleva automaattinen kuvanvakain vähentää kuvan sumentumista ja kompensoi laitteen liikkeestä ja tärinästä aiheutuvia häiriöitä. Päivityksen jälkeen Honor 10:n tekoälyllä varustettu 24MP+16MP kaksoiskamera tunnistaa 0,2 sekunnissa kameran ihanteellisen asennon 98 prosentin tarkkuudella ja säätää sopivan valotuksen ja rajauksen tilanteen mukaan.

Honor 10 -älypuhelin on myynnissä suositushintaan 449 euroa (4 GB / 64 GB -muistilla) ja 499 euroa (4 GB / 128 GB -muistilla).

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

MiikaVe
MiikaVe

1

Tämän ja Oneplus 6:n väliltä tein ostopäätöksen. Entiseen puhelimeen loppui päivitykset samalla kun heikommat mutta uudemmat halpis-honorit sai päivityksen. Ei enää Huaweita tähän taloon. :)

Vastaa
FRL
FRL

2

Parannukset vaikuttavat hyviltä, harmi että nämä ei näy niissä testeissä jotka on tehty kun puhelin tuli markkinoille. Nyt olisi uusintatestin paikka. Ilman ja näiden parannusten kanssa, nähtäisiin onko markkinahenkilöiden puheissa muutakin kuin lupauksia.

Tätä vertailua voisi tehdä myös muiden "korjattujen" luurien suhteen.

"6kk jälkeen oston, miten laite on muuttunut - se kiinnoistaisi..."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.