>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelimen näyttö rikki? Uusi lasi kestää entistä kovempaakin käsittelyä

1
Manu Pitkänen

Älypuhelimen näyttö rikki? Uusi lasi kestää entistä kovempaakin käsittelyä
Yhdysvaltalainen lasivalmistaja Corning on ottanut uuden harppauksen älypuhelimien näyttöjen suojana käytettävissä Gorilla Glass -lasien kehityksessä. Yhtiö on esitellyt seuraajan nykyisissä älypuhelimissa laajalti käytetylle Gorilla Glass 5:lle.

Corningin mukaan uusi Gorilla Glass 6 -lasi on edeltäjäänsä nähden jopa kaksi kertaa kestävämpi. Väittämä perustuu pudotustesteihin, joiden mukaan lasi selviytyi 15 pudotuskerrasta ehjänä (pudotuskorkeus oli 1 metri). Kestävyyden taustalla on Corningin mukaan täysin uusi lasikomposiittimateriaali.

Gorilla Glass 6:n käyttöä testataan parhaillaan ja Corning uskoo sen asiakkaiden tuovan sitä hyödyntäviä tuotteita markkinoille jo seuraavien kuukausien aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

WinLix
WinLix

1

Paras suoja on sellainen magneettiläpällä varustettu suojakotelo. Se estää tehokkaasti näytön rikkoutumisen mikäli magneetti ei ole "made in china" eli luokkaa tehoton.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.