Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia 5.1 saapuu aivan pian Suomeen – Osuu opiskelijabudjettiin

Manu Pitkänen

Nokia 5.1 saapuu aivan pian Suomeen – Osuu opiskelijabudjettiin
HMD Global ilmoitti aloittavansa uuden Nokia 5.1 -älypuhelimen myynnin Suomessa 6. elokuuta 2018. Uutuuspuhelimen suositeltu vähittäismyyntihinta on 229 euroa ja sitä myyvät sekä operaattorit että lukuisat muut Nokia-puhelinten jälleenmyyjät. Suomessa puhelin on saatavilla 32 GB:n muistiversiona.

Puhelimessa on alumiininen (6000-sarjaa) unibody-rakenne. Puhelin on anodisoitu kuparin väriseksi, karkaistu siniseksi ja mustaksi. Etupuolelta löytyy 5,5 tuuman ja 18:9-kuvasuhteen Full HD+ -näyttö. Suorituskyvystä vastaa kahdeksanytiminen 2,0 gigahertsin MediaTek Helio P18 -prosessori, jonka jatkeena on kolmen gigatavun edestä käyttömuistia.

Nokia 5.1:n takapuolelta löytyy 16 megapikselin kamera sekä sormenjälkitunnistin. Ohjelmistona käytetään Android Oreota, jota on HMD Globalille ominaiseen tyyliin kustomoitu mahdollisimman vähän. Sen ansiosta HMD Global kykenee tarjoamaan ohjelmistopäivityksiä puhelimilleen pitkään, nopeasti ja eri hintaisille laitteille. Nokia 5.1 tukee myös tulevaa Android P -käyttöjärjestelmää.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.