Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp alkaa periä maksua hitaista vastauksista – yrityksillä 24 tuntia aikaa

Manu Pitkänen

WhatsApp alkaa periä maksua hitaista vastauksista – yrityksillä 24 tuntia aikaa
WhatsApp esitteli yrityskäyttöön tarkoitetun Business-sovelluksen tämän vuoden alussa ja nyt yhtiö on päättänyt alkaa tehdä rahaa sillä. Asiakaspalvelurajapintaan tarkoitetun sovelluksen avulla yritykset voivat tarjota asiakkailleen reaaliaikaisen kommunikaatiokanavan, jota useimmat kuluttajat käyttävät jo arjessaan.

Facebook ei ole tehnyt rahaa WhatsAppilla sen jälkeen kun nimellinen vuosimaksu poistettiin. Nyt Facebook kuitenkin kaipaa sijoittamalleen pääomalle katetta ja raha aiotaan kerätä yrityksiltä, kuluttajat voivat jatkossakin viestitellä WhatsAppin kautta ilmaiseksi. Yrityksiltä WhatsApp aikoo periä maksun, mikäli niiltä kestää vastata viestiin yli 24 tuntia. Liiketoimintamalli pakottaa yritykset reagoimaan kuluttajien kysymyksiin nopeasti, jolloin kuluttajat todennäköisesti asioivat WhatsAppin kautta herkemmin.Yritykset eivät voi ottaa yhteyttä kuluttajiin WhatsAppin kautta suoraan, vaan kuluttajan pitää olla ensin yhteydessä yritykseen, minkä jälkeen yritys voi lähettää viestejä kontakteilleen. Näin vältytään häiritsevältä markkinointiviestinnältä.

Jatkossa yritykset voivat integroida Facebookin uutisvirrassa näkyviin mainoksiin WhatsApp-linkin, minkä kautta kuluttajat voivat asioida suoraan yrityksen asiakaspalvelun kanssa (alla olevassa kuvassa esimerkki mainoksesta).

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.