Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkaisi Galaxy Note9:n – Tällainen on yksi parhaimmista Android-puhelimista

2
Manu Pitkänen

Samsung julkaisi Galaxy Note9:n – Tällainen on yksi parhaimmista Android-puhelimista
Samsung julkaisi tänään New Yorkissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa puhelimen, joka yhtiön omien sanojen mukaan ratkaisee kaikki ihmisten arkiset ongelmat – liittyivät ne sitten hitaisiin verkkoyhteyksiin, liian lyhyeen akkukestoon, liian alhaiseen suorituskykyyn tai liian pieneen tallennustilan määrään. Tämä puhelin on nimeltään Galaxy Note9.

Note9 saapuu markkinoille neljässä eri värissä: perinteisenä mustana, mutta sen lisäksi saataville tulevat sininen, oranssi ja violetti. Note-mallit ovat olleet aikojen alusta lähtien kookkaita puhelimia ja näin on tälläkin kertaa, sillä Note9:stä löytyy peräti 6,4 tuuman näyttö. Siitä kelpaa pelata tänään Samsungin kanssa esiteltyä Fortniten Android-versiota.

Samsung lupaa Galaxy Note9:n akun kestävän koko työpäivän ajan – ja vieläpä niin, että kenenkään ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta kesken. Tämän pitäisi onnistua 4000 milliampeeritunnin akun ansiosta. Tallennustilaakin pitäisi löytyä kaikille tiedostoille, sillä Note9:n tallennustilavaihtoehdot alkavat 128 gigatavusta ja kalleimmassa mallissa muistia on 512 gigatavua. Markkinoille on myös tulossa Samsungin microSD-kortti, jolla tallennustilan voi laajentaa jopa teratavuiseksi.Samsung on keksinyt Noten S Pen -kynälle myös uuden fiksun käyttötarkoituksen: se toimii myös kauko-ohjaimena. Lehdistötilaisuudessa S Penillä ohjattiin PowerPoint-esityksen dioja eteen- ja taaksepäin sekä otettiin selfieitä.

Laitteen ennakkomyynti alkaa 9. elokuuta 2018 kello 19:00. Suositushinta 512 Gt:n Note9 -mallille on 1299 euroa ja 128 Gt:n mallille 1029 euroa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

1

Missä on nyt kauhistelijat jotka hirvitteli Applen tonnin luuria? Alkaa vaan tuo tuhat euroa olemaan sellainen summa jonka saa jo sampankin lippulaivasta pulittaa.

Vastaa
arivesa
arivesa

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Missä on nyt kauhistelijat jotka hirvitteli Applen tonnin luuria? Alkaa vaan tuo tuhat euroa olemaan sellainen summa jonka saa jo sampankin lippulaivasta pulittaa.

Ei pyytäjää ole ennen tyhmäksi luultu,maksajaa kuitenkin ehkä?
Miksi ompun pitäisi saada olla ainoa ylihintaa maksavista hyötyvä?
Lopulta kyse lie hinta/hyöty-suhteesta,jos muut uskollisuustekijät eivät vaikuttaisi.

Saman osaavat muutkin,kermat päältä "liipulaivan" ostajien varassa paistattelva juhlii nyt,mutta ompusta poiketen samppa myy kaikissa hintaluokissa siinä ohessa. Asiakaspohja on paljon laajempi.

Omppu näyttää tukeutuvan uskoon, että yksi kallis riittää. Muut tietää, että ruhonjuuritasolta löytyy se kassan laaja selkänoja.

Pörssin tulevaisuusennusteiden mukaan sijottavat onnennonkijat voivat kokea ikävän herätyksen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.