>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google Play varoittaa – Fortnite ei kuulu valikoimiin

Manu Pitkänen

Google Play varoittaa – Fortnite ei kuulu valikoimiin
Nyt kun yksi tämän vuoden kuumimmista hittipeleistä on saatu Samsungin Galaxy-älypuhelimille, voisi kuvitella Fortniten olevan saatavilla Google Playn kautta. Näin ei kuitenkaan ole, eikä todennäköisesti tule olemaan vähään aikaan. Jos omistat yhteensopivan laitteen, saat pelin beta-version ladattua Galaxy Apps -kaupasta.

Koska Fortnite on niin suosittu peli, tullaan sitä hakemaan miljoonia kertoja Google Play -sovelluskaupasta. Tätä silmällä pitäen Google on päättänyt lisätä Fortnite-hakujen hakutulossivun yläreunaan ilmoituksen, ettei Epic Gamesin julkaisemaa Fortnite Battle Royale -peliä löydy sovelluskaupan valikoimista. Sivuilta voi löytyä feikkisovelluksia tai joitain ulkopuolisten luomia oheissovelluksia, mutta virallista peliä ei kaupassa ole.Ilmoituksella Google todennäköisesti yrittää varoittaa pelaajia lataamasta mahdollisesti vahingollisia feikkisovelluksia. Tosin tällaisia sovelluksia ei pitäisi lähtökohtaisesti löytyä Google Playstä.

Epätyypillisen järjestelyn kautta Epic Games välttyy maksamasta Googlelle 30 prosentin siivua pelin tuotoista.

Jotta Fortniten tai muun Play-kaupan ulkopuolelta löytyvän sovelluksen saisi asennettua laitteelleen, pitää hypätä muutaman renkaan läpi. Oppaamme neuvvoo tässä:

Näin asennat APK:n (sovelluksia Play-kaupan ulkopuolelta) Androidiin


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.