OnePlus 6 saa uuden haastajan Suomessa – Tällainen on Huawei Nova 3

Manu Pitkänen

OnePlus 6 saa uuden haastajan Suomessa – Tällainen on Huawei Nova 3
Arabiankielisessä maailmassa hieman kyseenalaisin keinoin markkinoitava Huawei Nova 3 saapuu myyntiin myös Suomessa. Puhelinta myydään noin 450 eurolla.

Huawein mukaan Nova-mallisto rantautetaan Pohjoismaista ainoastaan Suomeen. Yhtiö halunnee testata uuden malliston lanseerausta Suomessa ja tekee sitten päätökset kannattaako saatavuutta laajentaa muihinkin Pohjoismaihin. Nova 3:n myyntiin haetaan potkua lokalisoidun mainoskampanjan avulla.

"Suomi on tärkeä markkina-alue meille. Ihmiset ovat täällä valveutuneita puhelimen käyttäjiä. Huawei Nova 3 on osa globaalia tuotevalikoimaamme. Haluamme kehittää eri markkinoiden tarjontaa tuomalla kuhunkin maahan ominaisuuksiltaan mahdollisimman puhuttelevia tuotteita. Nova 3 tuodaan Eurooppaan juuri nyt vain muutamaan markkinaan, ja olemme iloisia, että Suomi on näistä yksi", sanoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.



Nova 3:ssa on 6,3 tuuman näyttö, mutta fyysiset mitat on yritetty pitää kurissa karsimalla näytön ympäriltä kaikki ylimääräiset reunukset. Kirin 970 -järjestelmäpiiriin perustuvassa puhelimessa on myös neljä gigatavau käyttömuistia, 128 gigatavua tallennustilaa, 3750 milliampeeritunnin akku ja puhelimen varsinaiseksi myyntivaltiksi tarkoitettu neljän kameran yhdistelmä.

Nova 3:n kamerasensoreista kaksi on edessä ja kaksi on takana. Edessä on 24 megapikselin tavanomainen (f/2,0 aukolla) ja kahden megapikselin Wide Spectrum -kenno (f/2,4 aukolla). Takaa löytyy vuorostaan 24 ja 16 megapikselin kennot, joista viimeksi mainittu tallentaa väriä ja ensinnä mainittu on monokromaattinen (molemmissa kameroissa on f/1,8 aukko).

Huawei aloittaa Nova 3:n myynnin Suomessa tänään 22. elokuuta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.