Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus 6 saa uuden haastajan Suomessa – Tällainen on Huawei Nova 3

Manu Pitkänen

OnePlus 6 saa uuden haastajan Suomessa – Tällainen on Huawei Nova 3
Arabiankielisessä maailmassa hieman kyseenalaisin keinoin markkinoitava Huawei Nova 3 saapuu myyntiin myös Suomessa. Puhelinta myydään noin 450 eurolla.

Huawein mukaan Nova-mallisto rantautetaan Pohjoismaista ainoastaan Suomeen. Yhtiö halunnee testata uuden malliston lanseerausta Suomessa ja tekee sitten päätökset kannattaako saatavuutta laajentaa muihinkin Pohjoismaihin. Nova 3:n myyntiin haetaan potkua lokalisoidun mainoskampanjan avulla.

"Suomi on tärkeä markkina-alue meille. Ihmiset ovat täällä valveutuneita puhelimen käyttäjiä. Huawei Nova 3 on osa globaalia tuotevalikoimaamme. Haluamme kehittää eri markkinoiden tarjontaa tuomalla kuhunkin maahan ominaisuuksiltaan mahdollisimman puhuttelevia tuotteita. Nova 3 tuodaan Eurooppaan juuri nyt vain muutamaan markkinaan, ja olemme iloisia, että Suomi on näistä yksi", sanoo Huawein Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki.



Nova 3:ssa on 6,3 tuuman näyttö, mutta fyysiset mitat on yritetty pitää kurissa karsimalla näytön ympäriltä kaikki ylimääräiset reunukset. Kirin 970 -järjestelmäpiiriin perustuvassa puhelimessa on myös neljä gigatavau käyttömuistia, 128 gigatavua tallennustilaa, 3750 milliampeeritunnin akku ja puhelimen varsinaiseksi myyntivaltiksi tarkoitettu neljän kameran yhdistelmä.

Nova 3:n kamerasensoreista kaksi on edessä ja kaksi on takana. Edessä on 24 megapikselin tavanomainen (f/2,0 aukolla) ja kahden megapikselin Wide Spectrum -kenno (f/2,4 aukolla). Takaa löytyy vuorostaan 24 ja 16 megapikselin kennot, joista viimeksi mainittu tallentaa väriä ja ensinnä mainittu on monokromaattinen (molemmissa kameroissa on f/1,8 aukko).

Huawei aloittaa Nova 3:n myynnin Suomessa tänään 22. elokuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.