Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tämä Android Go -puhelin maksaa alle satasen ja sisältää 5,7 tuuman näytön

1
Puhelinvertailu

Tämä Android Go -puhelin maksaa alle satasen ja sisältää 5,7 tuuman näytön
Googlen Android Go -projekti pyrkii tarjoamaan mobiilikäyttöjärjestelmästään version huippuedullisille laitteille. Tämän on tarkoitus säilyttää vähätehoisillakin laitteilla kelpoisuus kohtuullisena niin toiminnallisuuden kuin turvallisuudenkin osalta.

Hiljattain Android Go -laitteiden joukkoon liittyi myös ensimmäinen Samsungin älypuhelin. Alle sadan euron Galaxy J2 Core ei tosin tarjoa mitään kovin erikoista, vaan on melko tyypillinen edullisemman pään Galaxy-laite.

Hieman mielenkiintoisempi on kuitenkin Archos-nimisen yhtiön uusi Android Go -laite. Siltäkään tuskin kannattaa odottaa mahdottomia, mutta myös alle satasen kategoriaan siinä on ainakin vakuuttavan iso näyttö.

Archos Access 57 4G -nimellä myytävä laite tarjoaa peräti 5,7 tuuman näytön, joka tämän hintaisissa laitteissa on kenties ennennäkemätön. Kuten nimestä voi lisäksi päätellä niin tarjoaa puhelin myös 4G-yhteydet, joskaan halvin versio sitä ei tue vaikka nimestä se löytyykin.

Vaikka kokoa näytöllä on melkoisesti Samsungin Android Go -puhelinta enemmän, niin näytön resoluutio sama kuin Galaxy J2 Coressa, eli 960x480.Näiden lisäksi laitteesta löytyy mm. tuntemattomampi Spreadtrumin SC9832E-neliydinsuoritin, gigatavu RAM-muistia ja 8 tai 16 gigatavua tallennustilaa. Kamerat puolestaan tarjoavat resoluutiot kahdeksaan ja etukamerassa kahteen megapikseliin asti.

Archos on valmistajana tuttu vuosien takaa ja se oli yksi ensimmäisistä Android-tablettivalmistajista, mutta ei koskaan noussut kovin suureksi nimeksi. Monilta se on myöskin päässyt varmasti unohtumaan vuosien varrella.

Access 57 4G saapuu Euroopassa myyntiin lokakuussa alkaen 80 euron hintaan.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Excobet
Excobet

1

Milloinkahan tekisivät pienempiä puhelimia halvemmalla? Nyt taitaa olla A3 (2017) ainut 4,7" näytöllä ja 150 EUR hinnalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.