Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ostitko iPhonen ulkomailta? Apple vaihtaa viallisia iPhone 8 -laitteita

Matti Vähäkainu

Ostitko iPhonen ulkomailta? Apple vaihtaa viallisia iPhone 8 -laitteita
Apple on lisännyt kaikessa hiljaisuudessa tukisivustolleen uuden sivun, jossa kerrotaan uudesta vaihto-ohjelmasta iPhone 8 -laitteille. Kyseessä on viallisella logiikkapiirillä varustetuille laitteille tarkoitetusta ohjelmasta.

Yhtiön mukaan hyvin pieni osuus iPhone 8 -laitteista, ei koske iPhone 8 Plus -mallia, on varustettu logiikkapiirillä, josta on löytynyt valmistusvirhe. Tästä syystä kyseiset laitteet saattavat satunnaisesti kaatuilla tai jäätyä. Yhtiö on tietysti valmis korjaamaan laitteet täysin ilmaiseksi, josta syystä vaihto-ohjelma käynnistettiin.

Kyseisiä laitteita on myyty syyskuun 2017 ja maaliskuun 2018 välisenä aikana, mutta onneksi Suomessa myytäviä iPhone 8 -laitteita sen ei pitäisi koskea. Jos kuitenkin olet hommannut laitteesi seuraavista maista, niin lienee syytä tarkistaa tilanne. Laitteita on myyty Australiassa, Kiinassa, Hong Kongissa, Intiassa, Japanissa, Macaossa, Uudessa-Seelannissa ja Yhdysvalloissa.

Tarkistuksen voi tehdä sarjanumerolla, joka syötetään Applen tukisivuston tarkistuslaatikkoon.Applen arvioon pienestä määrästä voi helposti uskoa, sillä kovinkaan suurta somemyrskyä logiikkapiirin aiheuttamista ongelmista ei ole tiettävästi nähty.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.