Samsung ottaa mallia OnePlussasta – Luvassa edistyneitä ja edullisia puhelimia!

1
Manu Pitkänen

Samsung ottaa mallia OnePlussasta – Luvassa edistyneitä ja edullisia puhelimia!
Samsung on uudistanut mobiiliyksikkönsä strategiaa. Tulevaisuudessa yhtiö ei aio enää esitellä uusia teknologioita kalliimpien älypuhelinmallien myötä, vaan ne tulevat ensimmäiseksi keskihintaisiin Galaxy-puhelimiin.

Oudolta tuntuvan linjauksen takana on Samsungin mobiilipomo DJ Kohin mukaan tavoite päästä uudelleen kiinni kasvusta. Samsungin aivoitusten mukaan tämä tapahtuu parhaiten vetoamalla milleniaalisukupolveen, joka ostaa edullisempia, mutta kyvykkäitä puhelimia. Vaikuttaisi siis siltä, että Samsung on hyökkäämässä OnePlussan ja Honorin apajille.

Uuden strategisen linjauksen mukainen laite tulee myyntiin vielä tämän vuoden aikana.

Samsung vaikuttaisi hieman luovuttaneen high-end-kategoriassa kilpailun ja sen sijaan aikoo keskittyä keskihintaisiin puhelimiin, jossa sen haasteena on kiinalaisten puhelinmerkkien ryntäys. Kohin mukaan Samsung voi tulevaisuudessa julkaista keskihintaisia puhelimia nykyistä useammin.Suuri vastaamaton kysymys on: Miten Samsung aikoo jatkossa houkutella ihmisiä ostamaan Galaxy S -malliston puhelimia?

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.