Samsung vahvisti – Taiteltava älypuhelin esitellään aivan pian

Manu Pitkänen

Samsung vahvisti – Taiteltava älypuhelin esitellään aivan pian
Kesällä Wall Street Journal uutisoi Samsungin aikeista julkaista ensimmäinen taipuisa älypuhelin vuonna 2019. Korealaisjätin puhelinyksikköä johtavan DJ Koh kuitenkin vahvisti, että puhelin esiteltäisiin jo tänä vuonna.

Kohin mukaan Samsung on rohkaistunut esittelemään puhelimen suurelle yleisölle aiemmin teetetyn kyselytutkimuksen tulosten ansiosta. Kyselyn mukaan kuluttajien keskuudesta löytyisi kiinnostusta taivuteltavalle puhelimelle. Laitteen tarkemmista teknisistä tiedoista ei tiedetä vielä paljoakaan, mutta Wall Street Journalin mukaan puhelin olisi mahdollista avata kirjan tai lompakon tapaan, jolloin käyttäjän eteen avautuisi tablet-kokoluokan näyttö.

Uuden puhelimen potentiaalinen julkaisuajankohta voisi olla marraskuun alussa (7.–8. marraskuuta), jolloin yhtiö aikoo järjestää Samsung Developers Conference -kehittäjätapahtuman. Tilaisuudessa Samsung pääsisi puhumaan suoraan ohjelmistokehittäjille, joille on joka tapauksessa kommunikoitava kuinka uuden puhelimen mahdollisuudet voidaan hyödyntää täysin.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.