Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuoto paljastaa uusia iPhone-värejä

Puhelinvertailu

Vuoto paljastaa uusia iPhone-värejä
Applen tulevien älypuhelinten julkaisu lähestyy kovaa vauhtia, ja tiedämmekin jo pitkälti mitä uusilta laitteilta on odotettavissa. Viime viikon vuotokuva vaikutti myös paljastavan OLED-näyttöisten iPhone XS -mallien uudesta väristä.

Vuodosta on arvioitu, että uusi kullanvärinen malli tulisi näihin kahteen arvokkaampaan iPhone XS -malliin. Nyt uudet kuvat esittelevät myös edullisemman tulevan iPhone-mallin uusia värejä.

Tämä puhelin, jonka nimeksi on arveltu niin iPhone 9 kuin viimeisimpänä iPhone Xr (sisarmallit puolestaan XS ja XS Max), saapuu kuvien mukaan mm. sinisenä ja punaisena. Slashleaksin kuvien perusteella valkoinen versio on varustettu kultaisella rungolla, mutta punaisessa ja tumman sinisessä rungot ovat samanvärisiä.

Lasisella takakannella varustettu uusi halvempi iPhone vaikuttaa olevan tarkoitettu kenties nuoremmalle väelle, joka haluaa enemmän väriä laitteisiinsa. Luonnollisesti myös hinta soveltuu paremmin siihen asiakassegmenttiin.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.