Nokia 8 Sirocco saa isoja uudistuksia Android Piessa

Puhelinvertailu

Nokia 8 Sirocco saa isoja uudistuksia Android Piessa
Nokian tuotajohtaja Juho Sarvikas on kertonut Twitter-vastaukessa mukavia tietoja Nokia 8 Siroccon omistajille. Yhtiö ei ole julkaissut tiettävästi aiheesta virallista tiedotetta, mutta Sarvikkaan tweetin mukaan laite saa merkittäviä uudistuksia Android Pien myötä.

Nokia 8 Sirocco ei ole missään nimessä enää uusi laite, vaikka tämän vuoden mallistoa onkin. Joidenkin mielestä Sirocco on jäänyt Nokialta unholaan, ja yksi näistä toivoi Twitterissä kiivaasti päivityksiä laitteeseen.

Henkilön yllätykseksi tuotepomo vastasikin tweettiin ja kertoi, että laite on kyllä päivittynyt ja päivittyy edelleen pian uusilla ominaisuuksilla. Näihin lukeutuu täysin uusi Android-versio, uusi Android 9.0 Pie, sekä sen myötä mm. lisätyn todellisuuden mahdollistava ARcore-tuki.

Kamerapäivitys laitteelle on jo julkaistu ja yhtiö selvittää edelleen kasvojentunnistuksen tuomista laitteelle. Nokia 8 Sirocco saattaa kuitenkin päivityksistä huolimatta jäädä pian varjoihin, sillä huhujen mukaan yhtiöltä on tulossa pian uusi, huippukameralla varustettu lippulaivapuhelin.


Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.