OnePlus vahvisti: Teknologian keihäänkärki biometrisissä sensoreissa saapuu OnePlus 6T:hen

Puhelinvertailu

OnePlus vahvisti ominaisuuden, joka voi erottaa OnePlus 6T:n uusista iPhone- ja Pixel-malleista
OnePlus 6T:n julkaisu lähestyy, joskin välissä on vielä monta kovanluokan älypuhelinjulkistusta. Tässä vaiheessa OnePlus on kuitenkin päätynyt paljastamaan yhden tulevan laitteen tärkeimmistä uusista ominaisuuksista.

Kiinalaisyhtiö ei ole ollut turhan ujo ennen julkistusta tehtävien paljastusten kanssa, ja näin näyttää olevan OnePlus 6T:nkin laita. Nyt OnePlus kertoi CNETille, että loppuvuodesta kauppoihin saapuva laite sisältää uudenlaisen näytön sisään sijoitetun sormenjälkilukijan.

Kiinassa tällaisia toteutuksia on jo nähty muutamilta valmistajilta, mutta länteen niitä ei ole vielä juuri tuotu. Ilmeisesti teknologia alkaa olla tarpeeksi valmista, että OnePlus uskaltaa sen ottaa käyttöön.

OnePlussan viime vuonna esittelemä toteutus kasvojentunnistuksesta on myös niin nopea, ettei sormenjälkilukijan hitaus olisi enää suuren suuri este. Toivoa kuitenkin sopii, että näytön läpi sormenjälkeä tiiraileva tunnistin on nopeutunut viimeisen vuoden aikana melkoisesti.



Ominaisuus paljastui jo aikaisemmin OnePlus 6T:n myyntilaatikon vuotaessa, joka on saattanut vaikuttaa OnePlussaan haluun tiedottaa asiasta. Mikäli laatikko pitää muutenkin paikkansa, niin OnePlus 6T saa entistä pienemmän nk. kyynelloven näyttöön.

Kuten sormenjälkilukijan paljastava oheinen kuvakaappaus kertoo, niin OnePlus 6T:n julkaisu tapahtuu lokakuun 17. päivä.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.