Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Shokkipaljastus – OnePlus 6T:ssä ei ole kuulokepaikkaa

5
Manu Pitkänen

Shokkipaljastus – OnePlus 6T:ssä ei ole kuulokepaikkaa
OnePlussan toimitusjohtaja Carl Pei paljasti TechRadar-verkkosivuston haastattelussa seikan tulevasta OnePlus 6T -puhelimesta, mikä saattaa järkyttää osaa lukijoistamme: Puhelimesta ei löydy enää 3,5 millimetrin liitäntää. Apple luopui ensimmäisten joukossa audioportista, mistä se sai jonkin verran lokaa niskaansa. Sittemmin Android-merkitkin ovat seuranneet esimerkkiä.

Pei yrittää puolustella ratkaisua sillä, että portista luopumisen seurauksena puhelimen sisään syntyy tilaa, joka mahdollistaa uusien teknologioiden hyödyntämisen. Toimitusjohtajan mukaan erinomaisen puhelimen ei tarvitse sisältää kaikkia mahdollisia komponentteja. Pein mukaan portin poistamiseen johtavasta päätöksestä käytiin yhtiön sisällä keskustelua, eikä päätöstä tehty vain koska muutkin ovat toimineet niin.

Haastattelusta ei tullut ilmi sitä, että minkä uuden teknologian tieltä 3,5 millimetrin liitäntä jouduttiin raivaamaan pois. Yksi vahva kandidaatti voisi olla näyttöön integroitu sormenjälkilukija.On OnePlus 6T:ssä paljon hyvääkin. Carl Pei lupaa esimerkiksi akkukeston paranevan aiemmasta.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Ja eiköhän siellä sille kuulokkeellekkin ole paikka (kuittailua klikki otsikosta)

Vastaa
WinLix
WinLix

3

Ja ei sillä kuulokeliitännällä tee nykypäivänä mitään koska jengi kuuntelee paljon loudness warilla ja häviöllisesti pakattua huonolaatuista musaa eli ei synny laatueroja piuhan vs bluetoothin kautta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Reunis (vahvistamaton)

4

Miksi uutinen ei kerro että myyntipakkauksessa on adapteri?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.