Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S10 sisältää suuren designuudistuksen

1
Manu Pitkänen

Galaxy S10 sisältää suuren designuudistuksen
Samsungin mobiilidivisioonan johtaja DJ Koh on avannut suunsa uusien iPhonien julkistamisen jälkeen. Kiinalaiselle lehdistölle annetuissa kommenteissa Koh paljastaa, että ensi keväänä Galaxy S -mallistoon on luvassa suuri muotoilullinen muutos.

Koh ei kertonut mitä designin suuri uudistaminen pitää käytännössä sisällään, mutta varovainen veikkaus olisi se, että Samsung seuraa nykyistä high-end-puhelimien design-trendiä: näyttö kattaa yhä suuremman osan puhelimen etupuolesta, jolloin yläreunaan jäisi paikka etukameralle sekä kaiuttimelle. Isoista valmistajista Huawei ja Apple ovat jo siirtyneet tähän, joten on vain ajan kysymys koska Samsung seuraa perässä.

Galaxy S10:n odotetaan saavan myös uusia värivaihtoehtoja. Vuonna 2015 Galaxy S6 edgeä myytiin vihreänä ja odotuksissa on, että vihreä väri tekisi ensi vuonna paluun.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

arivesa
arivesa

1

Useimmat tuntemani täyspäiset laittavat ensitöikseen kalliin kapineensa suojakuoreen. Mitä väliä värillä silloin on? Ruutu on aina sama.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.